Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oyunun çıkmasına henüz var ama malum xbox kullanıcıları malum yerlerden edinebiliyor oyunu.gece download tamamlandı , attım dvdye şuan oynuyorm. oyun had safhada durmak bilmeyen bi aksiyon,film tadında,kill bill ve stranglehold ezgileri verilmiş.hatunumuz Rubi , lara croft'a taş çıkarıcak derecede "taş" bi karakter.artistik şekilde adam öldürdükçe daha çok puan alarak bu puanlarla yeni abilityler skilller alabliyoruz.çok hoşuma gitti benim açıkçası.ha bi de müzikler efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 demosunu oynadim bende muzikleri haric pek bir olayi yok, aksiyon cok yapay oynanabilirlik cok hantal geldi ama muzikler ve 70-80 lerin abuk filmleri atmosferi sahane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 valla ilk başta ben de stranglehold tarzı monoton bi oyun zannettim ama ilerde yeni abilityler filan aldıkça aksiyondaki yavanlık gidiyor. saf aksiyon sevenleri oyalar epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ilk bolumun sonlarina dogru araya giren reklamla, muzikleriyle, eski makara efektiyle falan direk aklima grindhouse geldi. onun disinda aksiyon yavan geldi ama bakalim bi sans daha verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Oynadim, golden bullets'i de bitirdim maymunlari da buldum simdi en zor seviyede oynayacagim. Eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Wet yazınca bi gireyim dedimde tatmin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar