Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ya arkadaşlar bu konu açıldı mı bilmiyorum. Ama tam da arayamadım. Benim şöyle bir problemim var. Laptopumu modemime kablo ile bağladığım zaman bağlantı alamıyorum. Ama aynı durum başka bir bilgisayarda denediğim zaman bağlanıyor. Aynı şekilde aynı modem üzerinden kardeşim wireless kullanıyor. Bunun yazılımsal bir problem var sanırsam. Ama ne olduğunu çözemedim. İnternet explorerı açtığımda sayfaya tıklıyorum, bağlanıyor diyor ve açmıyor. Bu konuda bir fikir verirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ya aynı olay teknik servise gelen bi makinede olmuştu.adamın evindeki modem dışında heryerde giriyodu.o modeme başka makine bağlayınca da bağlanıyordu.mutlaka bi nedeni vardır ama araştırmamıştım format atmıştım düzelmişti.yine de bekle bakim bi bilen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 olay biraz farklı sanırım, modemin ethernet hubu bozulmuş olabilir. farklı bir modemle, farklı bir kabloyla dene. bir de başlık baştan kokar, ilerde aramalarda bulunabilmesi için ve insanlara neye girdiğini bilmek için geyik dışındaki konularda başlıkta içeriği belirtmek mantıklı bir hareket olmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Modemin router(DHCP) özelliğinde sorun vardır. Evde wireless bağlanan bilgisayarın LAN ipisini bul. Genelde 10.0.0.x yada 192.168.2.x bir numaradır. Local bağlantı ayarlarından kendin bir ip verirsen bağlanır. Bizim evdede ara sıra olan bir sorun. Bütün bilgisayarlara kendim ip verdim bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ayrı ip vermeyi de denedim o da olmadı. Şimdi zaten format atmayı düşünüyodum makinaya biraz yedekleme yaptıktan sonra onu yapıcam o da olmazsa bakıcaz bi çaresine bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 format attım sorun gene çözülmedi. Başka bir çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 XP midir Vista mı ? Bağlantı sihirbazı gibi bişi varsa onu dene, "Bu bilgisayar ağdaki diğer bir bilgisayar üzerinden internete bağlanır" tarzı seçeneği işaretleyecen. Bazen işe yarıyor Bağlantı Sihirbaz. Ethernet ile bağladığında sağ altta Bağlandı baloncuğu çıkıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 modemde firewall vardır bi şekilde engellenmiştir mac adresin. modemi resetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar