Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://oyun.pclabs.com.tr/wp-content/uploads/2008/11/resident-evil-5.jpg Bugün çıkıyordu. Pc için bekleyip ps3 de almamıştım. Bakalım insan gibi port etmişler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ilk yorumlar harika. en az street fighter 4 kadar iyi optimize edilmiş. fare klavye rahatlığıda cabası. konsola göre grafikler çok daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 mouse u oynattın mı klavye/mouse moduna, gamepadi oynattın mı hemen gamepad moduna geçiyor. Pek güzel olmuş, bi de tek cihazdan coop yok mu ? lan dan yapılıyor ama diğerini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oyun çok güzelde resident evil la alakasız herhangi action bir oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mouse kontrolünün eklenmesine çok sevindim, videolardan da çok sağlam gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Arkadaşlar oyunu 'almış' da, menüler falan ingilizce-japonca karışık diyorlar, ne derece doğru bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oyun şaka gibi indiana jones evil 5 olmuş resmen, tamam güzel oyunda ne alakası var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oyun japonca yüklemesi falan ama launcher da sol üst köşede language ı değiştirince oluyor ingilizce. bende 'almış' arkadaşlardan öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Analogsuz gamepad var bende analoglar lazım oluyomu oyunda ? Logitech Precision var tanır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bende "sipariş verdim" gelecek, ama geç gelcek sanırım :D bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi bitirdim oyunu aksiyon olarak olarak cidden güzel bir oyun ama bi resident evil olarak beğenmedim. Sırf karakterlerin adını aynı yaparak devam oyunu olmaz. Birde resident evil 4 bile daha derin bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ne zaman indirdin de bitirdin ya :) Ben demin biraz oynayayım dedim de bu ne ya ne kadar iğrenç bir kamera sistemi var onu eskisi gibi yapamıyormuyuz solumu felan göremiyorum resmen önümüde kısmen daha ilk cellatın geldiği yerde öldüm bu ne ya mermi yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mermi bazen sıkıntı olabiliyor evet. Kamera da aynı şekilde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Inventory girdiğimizde oyun artık durmuyor eski oyuncular için çok büyük sıkıntı alışkanlıktan dolayı :). Daktilo yok sanırım artık oyunda bu da çok ama çok büyük sıkıntı. Zombisiz RE'ye katlanabilirim ama daktilosuz RE'ye asla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kamera ve strafe olayı çok bok olmuş ya, omuza yapışık şekilde ve sol taraf hiç gözükmüyor. Hard yaptığıma pişman oldum daha oyunun başındaki cellatta öldüm mermi bitince, oysaki her mermiyi kafalarına sıkmıştım, ama sürü şeklinde geliyorlar bitmek bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kafaya bir sonra yumruk şeklinde gidince sorun olmuyor genelde. bi de milleti öldürmeyle uğraşma, sadece topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 "Tatar Ramazan" said: Kamera ve strafe olayı çok bok olmuş ya, omuza yapışık şekilde ve sol taraf hiç gözükmüyor. Hard yaptığıma pişman oldum daha oyunun başındaki cellatta öldüm mermi bitince, oysaki her mermiyi kafalarına sıkmıştım, ama sürü şeklinde geliyorlar bitmek bilmiyor. Cellatın olduğu yerde kaç hemen odadan ve cellatın kapısını yıktığı yere gel. Sol taraflarda zıplayarak ulaşabileceğin bir yer var oraya geç bekle adamlar gelecek onları temizle sonra geçersin zaten. Bazı yerlerde bir sürü adam gelecek ama onları öldürmeden kaçarak kapılara ulaşabiliyorsun öyle olan yerlerde kaçmayı dene yoksa uğraşırsın baya cephane kalmaz sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 imkanınız varsa coop oynayın oyunu dün bir arkadaşla sabaha kadar oynadık, feci zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yüzde 3.5 bittiği an coop oynicam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bi de kurşun harcamaktan çekinmeyin, oyun resmen cephane durumu, kullanılan silah vs ye göre ammo düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Lopeth said: bi de kurşun harcamaktan çekinmeyin, oyun resmen cephane durumu, kullanılan silah vs ye göre ammo düşürüyor Evet öyle de özellikle bosslardan sonra mermisiz gezdiğin oluyor :). Resident Evil 4 de aynı 5 gibi cephane sıkıntısı olmayan bir oyundu kafeste bir yaratık geliyordu hiç unutmam son mermimde indirmiştim :) sonrada mermi diye aranmaya başladım hemen de bulmuştum mermi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Oyunu bitirdim en baştaki pistolü upgradeleyerek (headshotları % 90 falan öldürmeye başlıyo crit upgradiyle) oyunda tartışmasız en güzel silah stun rod açıldığı anda alın acaip rahatlatıyor oyunu melee vestide küçümsemeyin baya azaltıyor hasarı, bide önerim silah upgradelicekseniz makinalılara bulaşmayın ben çok pişman oldum ya sniper ya shotgun gidin ( magnumun mermisi az bulunuyor ama deli çakıyor son bossu desert eagle la aldım hatta :D) flash granadeler o spastik mutantları instant alıyo (hani öldürüyonuz kafasından yada gövdesinden evrim geçirip bişilere dönüşüyolar gövdesinden geçirenler çok dayanıklı flash grande shart yada shock rod oda instant alıyor) son olarak hiç bir eventten kaçmayın hepsini öldürün mümkünse bonus item veriyolar çünkü ( baya para ediyo onlarda) oyunda mermisi satılan tek silah granade luncher ki onuda hiç kullanmadım ona göre saklayın merminizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aaa shart mı ya flash grenade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 eEd sHaRt ondN aLmAq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya şimdi ben resident evil pek oynamadım sayılır hikaye zırttırısından dolayı falan sıkıntı çeker miyim? bide zevkli mi/grafikler iyi mi/oynanabilirlik nasıl? bazılarınız kamera problemi falan demiş gerçekten var mı büyük sıkıntı? yardımcı olun badiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar