Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil 5


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Kamera ve strafe olayı çok bok olmuş ya, omuza yapışık şekilde ve sol taraf hiç gözükmüyor. Hard yaptığıma pişman oldum daha oyunun başındaki cellatta öldüm mermi bitince, oysaki her mermiyi kafalarına sıkmıştım, ama sürü şeklinde geliyorlar bitmek bilmiyor.


Cellatın olduğu yerde kaç hemen odadan ve cellatın kapısını yıktığı yere gel. Sol taraflarda zıplayarak ulaşabileceğin bir yer var oraya geç bekle adamlar gelecek onları temizle sonra geçersin zaten. Bazı yerlerde bir sürü adam gelecek ama onları öldürmeden kaçarak kapılara ulaşabiliyorsun öyle olan yerlerde kaçmayı dene yoksa uğraşırsın baya cephane kalmaz sonradan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

bi de kurşun harcamaktan çekinmeyin, oyun resmen cephane durumu, kullanılan silah vs ye göre ammo düşürüyor


Evet öyle de özellikle bosslardan sonra mermisiz gezdiğin oluyor :). Resident Evil 4 de aynı 5 gibi cephane sıkıntısı olmayan bir oyundu kafeste bir yaratık geliyordu hiç unutmam son mermimde indirmiştim :) sonrada mermi diye aranmaya başladım hemen de bulmuştum mermi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu bitirdim en baştaki pistolü upgradeleyerek (headshotları % 90 falan öldürmeye başlıyo crit upgradiyle) oyunda tartışmasız en güzel silah stun rod açıldığı anda alın acaip rahatlatıyor oyunu melee vestide küçümsemeyin baya azaltıyor hasarı, bide önerim silah upgradelicekseniz makinalılara bulaşmayın ben çok pişman oldum ya sniper ya shotgun gidin ( magnumun mermisi az bulunuyor ama deli çakıyor son bossu desert eagle la aldım hatta :D) flash granadeler o spastik mutantları instant alıyo (hani öldürüyonuz kafasından yada gövdesinden evrim geçirip bişilere dönüşüyolar gövdesinden geçirenler çok dayanıklı flash grande shart yada shock rod oda instant alıyor) son olarak hiç bir eventten kaçmayın hepsini öldürün mümkünse bonus item veriyolar çünkü ( baya para ediyo onlarda) oyunda mermisi satılan tek silah granade luncher ki onuda hiç kullanmadım ona göre saklayın merminizi :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...