xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Merhabalar, Artık oynamadığım ve ihtiyaç duymadığım için psp 1004 serisi fat psp imi satmaya karar verdim. Ekranda çizik falan yok ama 1 adet ölü pixel vardır sağ alt köşede oyun oynarken ggörünmüyor bile ama. Siyah renktedir. 2 adet 2 gb duopro memory card + 6 adet orjinal oyunda vericem. Herhangi bir sorunu yoktur. Yaklaşık 2 sene kullandım. Arızası hiç olmadı garantisi bitti ama. Fiyat 200 TL Fotoğrafları akşam saatlerinde yüklücem Ayrıca elimde yine fat ps2(modchipli) vardır 2 adet gamepadle beraber. İsteyen olursa onuda satmayı düşünüyorum edit: ps2 le bereber 40 oyunda veriyorum 4-5tanesi orjinaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 çok iyi bir fiyat verirsen gözünün yaşına bakmam alırım ps2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 PS2 icin ben de fiyat alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ps2 icin fiyat 200tl dir bu arada soylemeyide unuttum tabikide memory card ve program cdside mevcuttur. Cd nin amaci internetten usb flashdisk e yukleyeceginiz save game dosya.arini memory carda kopyalamaya yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 her 2 urunde alicisini beklemektedir bilgilerinize ayni fiyatlar gecerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar