Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DSi için R4 vs Flash Card

Mortis

Öne çıkan mesajlar

TEkrar karar değiştirip refund istedim. ticketımı kapatıp yeni ticket açtım böle böle başka product alıcam refund istiorum nasılsa ship edilmedi daha die.

Adamlar ticketlara 24-48 saat arası cevap veriolarmış ama pazartesi-cuma. şu an orda çalışma saati bitti Hong Kongda ve bugun cuma, pazartesine kadar beklemem gerekio. Bi de üstüne yorumlara baktım sonra forumlarda. Bazı adamlara 1 ay olmuş gelmemiş vs. Bazılarına gelmiş de , öle vakalar var, haftalar geçti hala bekliorum, shipped bile olmadı bilmemne. Gerildim açıkcası . refund etmezler mi acaba die. Eğer etmezlerse nasıl yaparım başka türlü bu işi.

sonra gittim sahibinden.com a baktım

ve Bu Acekard2i ler var. biri 35 tl ama 10 günde kargolanio ptt falan, dieri 50 tl 2 günde kargo fakat kendin ödüosun vs.

bunlar fake olabilir mi? alsam mı burdan daha güvenli türkiye içi die.

elime yüzüme bulaştırdım resmen acele edicem die. Keyfim kaçtı.
Sosyal ağlarda paylaş

TEkrar karar değiştirip refund istedim. ticketımı kapatıp yeni ticket açtım böle böle başka product alıcam refund istiorum nasılsa ship edilmedi daha die.

Adamlar ticketlara 24-48 saat arası cevap veriolarmış ama pazartesi-cuma. şu an orda çalışma saati bitti Hong Kongda ve bugun cuma, pazartesine kadar beklemem gerekio. Bi de üstüne yorumlara baktım sonra forumlarda. Bazı adamlara 1 ay olmuş gelmemiş vs. Bazılarına gelmiş de , öle vakalar var, haftalar geçti hala bekliorum, shipped bile olmadı bilmemne. Gerildim açıkcası . refund etmezler mi acaba die. Eğer etmezlerse nasıl yaparım başka türlü bu işi.

sonra gittim sahibinden.com a baktım

Bu ve Bu Acekard2i ler var. biri 35 tl ama 10 günde kargolanio ptt falan, dieri 50 tl 2 günde kargo fakat kendin ödüosun vs.

bunlar fake olabilir mi? alsam mı burdan daha güvenli türkiye içi die.

elime yüzüme bulaştırdım resmen acele edicem die. Keyfim kaçtı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha off abi öleyim kabul ediorum, kurtarın beni bu fail durumdan. Akıl verin ^_^

refund işinde deneyimli olan birisi. çünkü dealextreme e güvenemiom artık tamam shp ettik deseler bile millet şaka maka 9 unda sipariş verdim eylülün hala gelmedi dienler var.
Sosyal ağlarda paylaş

gittigidiyor ve bi kaç yere daha baktım o tarz sitelere

bazı böle 35 tlye satan adamlar var, sordum adamlara, ben siparişi verdikten sonra adamlar yine hongkongdan getiriolarmış. herhalde dealextreme.com dan falna eviem sipariş verio.

bazıları da 60 tlye falan türkiye içersinden satio parasız.

bana çinli olmayan çok da aşırı pahalı olmayan güvenli bi site söleyin aliim ya. Olmıcak böle . siz nerelerden aldınız? dealextreme de de hala refund request pending dio hafta sonu olduğu için bi işlem yok hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...