Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cok guzel bir soru senin gibiler yuzunden turkiyeye yollamiyorlar sonra!!!1111 sorunlu musteri seni paran gitmez heraldede cok kisa zaman icinde yaptigindan adamalra kalmsitir iste eheh kifsmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Tekrar mail at. Peşini bırakma, kesin alırsın paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 spawn77 said: Tekrar mail at. Peşini bırakma, kesin alırsın paranı para almak deil olay ya iptal etme olayını iptal etmek isitorum hani iptal ettim şu an ama geri alamiorum o işlemi göndersinler istiorum refund etmesinler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Adam diyor ki ürünümün gelmesini istiyorum yoksa zaten para geri gönderilir sorun değil. Arada gecikme olmasın bidaha bekler miyim korkusu :D Gavurdan aldığın için sorun olmaz büyük ihtimalle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Lopeth said: dstt dersek döver misin fsdsfd Sen sorun yaşamıyorsan birdaha veriyim spariş denemeye değer 5 dolar nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 valla hiç sorun yaşamadım valla ama tam arkasında da duramıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 TEkrar karar değiştirip refund istedim. ticketımı kapatıp yeni ticket açtım böle böle başka product alıcam refund istiorum nasılsa ship edilmedi daha die. Adamlar ticketlara 24-48 saat arası cevap veriolarmış ama pazartesi-cuma. şu an orda çalışma saati bitti Hong Kongda ve bugun cuma, pazartesine kadar beklemem gerekio. Bi de üstüne yorumlara baktım sonra forumlarda. Bazı adamlara 1 ay olmuş gelmemiş vs. Bazılarına gelmiş de , öle vakalar var, haftalar geçti hala bekliorum, shipped bile olmadı bilmemne. Gerildim açıkcası . refund etmezler mi acaba die. Eğer etmezlerse nasıl yaparım başka türlü bu işi. sonra gittim sahibinden.com a baktım ve Bu Acekard2i ler var. biri 35 tl ama 10 günde kargolanio ptt falan, dieri 50 tl 2 günde kargo fakat kendin ödüosun vs. bunlar fake olabilir mi? alsam mı burdan daha güvenli türkiye içi die. elime yüzüme bulaştırdım resmen acele edicem die. Keyfim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 TEkrar karar değiştirip refund istedim. ticketımı kapatıp yeni ticket açtım böle böle başka product alıcam refund istiorum nasılsa ship edilmedi daha die. Adamlar ticketlara 24-48 saat arası cevap veriolarmış ama pazartesi-cuma. şu an orda çalışma saati bitti Hong Kongda ve bugun cuma, pazartesine kadar beklemem gerekio. Bi de üstüne yorumlara baktım sonra forumlarda. Bazı adamlara 1 ay olmuş gelmemiş vs. Bazılarına gelmiş de , öle vakalar var, haftalar geçti hala bekliorum, shipped bile olmadı bilmemne. Gerildim açıkcası . refund etmezler mi acaba die. Eğer etmezlerse nasıl yaparım başka türlü bu işi. sonra gittim sahibinden.com a baktım Bu ve Bu Acekard2i ler var. biri 35 tl ama 10 günde kargolanio ptt falan, dieri 50 tl 2 günde kargo fakat kendin ödüosun vs. bunlar fake olabilir mi? alsam mı burdan daha güvenli türkiye içi die. elime yüzüme bulaştırdım resmen acele edicem die. Keyfim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 faillardasin dostum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ahaha off abi öleyim kabul ediorum, kurtarın beni bu fail durumdan. Akıl verin ^_^ refund işinde deneyimli olan birisi. çünkü dealextreme e güvenemiom artık tamam shp ettik deseler bile millet şaka maka 9 unda sipariş verdim eylülün hala gelmedi dienler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 çinli faktörü giriyor işin içine işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 gittigidiyor ve bi kaç yere daha baktım o tarz sitelere bazı böle 35 tlye satan adamlar var, sordum adamlara, ben siparişi verdikten sonra adamlar yine hongkongdan getiriolarmış. herhalde dealextreme.com dan falna eviem sipariş verio. bazıları da 60 tlye falan türkiye içersinden satio parasız. bana çinli olmayan çok da aşırı pahalı olmayan güvenli bi site söleyin aliim ya. Olmıcak böle . siz nerelerden aldınız? dealextreme de de hala refund request pending dio hafta sonu olduğu için bi işlem yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 29 eylül -8 ekim national holidaymiş ya. herhalde o yüzden adamlardan tık yok hiç tekrar, tamam lan gönderin die mesaj mı atsam ne etsem bilemedim dealextreme . e çünkü her türlü 8 ekime kadar beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar