Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DSi için R4 vs Flash Card

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

dealextreme.com dan aldığım herşey geldi benim. 3 tane almıştım geldi hepsi.

üstelik orjinal geliyor kartlar, çakması çok çünkü piyasada.

3 tane almanın nedeni nedir? bitanesinin hafızası yetmio die mi 3 tane aliosun yoksa arkadaşların için mi

şu Acecard fena deilmiş gibi geldi han ii yorumlar var da

ben japonyadan aldım dsi, japonca sadace, onla ilgili bi sorun olamz di mi
Sosyal ağlarda paylaş

birini kardeşime diğerinide yedek aldım

hafıza olarak ayrıca micro sd takman gerekiyor artık ne kadarlık istiyorsan, ben 4gb lık bir kart taktım ama gerek yok o kadar yüksek takmaya

bahsettiğim kart DSTT, ama daha birçok çeşit kart var, r4 gibi mesela

edit: dsi destekliyor mu bilmiyorum muhakkak yorumlarda vs bak almadan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

paypal hesabına gerek yok, paypal üzerinden direk kredikartını girerek ödeyebiliyorsun, paypal çekiyor parayı ama adamlara gidiyor.

ya adamlar resmen account açtı bana

mail falan geldi paypal accountunuz aktive etmek için şu linke basın falan

basıcam korkuorum nedir

orda 3 seçenek var express bilemmeneye basiorum ordan ödesin die
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya ulan huahua

şu http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728 ace kard 2 yi order ettim sonra

bi baktım http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29476 böle bi kart var

yeni 1.4 versionunda çalışıomuş yeni kartmış. Ama markasını ismini bilmiom . Siparişi iptal ettim hemen verdikten sonra =) naapiim bunu mu aliim yoksa nasılsa 1.3 benim version , bilindik olsun die tekrar acekardı mı aliim napiim
Sosyal ağlarda paylaş

of resmen noobum ya

İptal ettim ya orderı, sonra dier yeni kartı araştırdım, herkes fake make falan bişeyler yazmış. Sonra kendi sitelerinin forumunda böle bi kart yarattınız mı die sormuşlar bildiim kadarıyla yok falan demiş bitane moderator. Ben de bunları görünce

geri aliim dedim iptal etme işlemini alamadım tabi =) adamlara ticket attım iptal etmek istemiorum die. Resmen uzattım işi adamlar ona cevap vericek de sonra ona göre tekrar alıcam veya yollicaklar da haha ^_^ öf

peki böle bi durumda gönderirler mi iptal etmeden nedir
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

selam

deneyimli adam qualifikasyonuna sahibim ama anlattigin olaydan bir halt anlamadim

pogodi said:

bence alamıcaksın

bencede (tu)

haha abi anlatiorum tekrar:

şimdi siparişi verdim Acekard için. Parayı çektiler order edildi. Order takipe girdim, daha haliyle ship edilmemişti ama order recieved modundaydı.

Sonra gittim dealextreme.com da yeni bi kart gördüm. Nintendo DSİ ların 1.4 versionunda da çalışıo! die. Hass dedim bunu aliim. Aptal gibi araştırmadan, hemen gidip bu Acekard orderını iptal ettim.
şu an order track ettiğimde: Refund Request Pending yazio. Ama sonra araştırdım ki bu yeni kartı. Fake miş.

Adamlara ticket attım: böle böle kararımı değiştirdim, cancel etmek istemiorum.

tabi bunları çok kısa süre içersinde yaptım. Adamlardan daha hiçbi cevap gelmedi.

diorum ki bu adamlar benim ticketa bakıp vazgeçmiş bu canceldan diip, ship ederler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...