Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bu tarz kartları türkiye'den alabileceğim bi yer var mı? yoksa internetten yurt dışından mı sipariş edioruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 türkiyede 10 katı fiyata satıyorlar, dealextreme.com dan 10 tane getirirsin aynı fiyata ama 1 2 hafta sürüyor şansına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gittigidiyorda var bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hmm çok sorun deil ya süresi şimdi sipariş veriim getirsinler 1-2 haftaya acele bi işim yok da en güvenli yer neresidir almış olan varmı yani ben burdan aldım 1-2 haftaya geldi şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 dealextreme.com dan aldığım herşey geldi benim. 3 tane almıştım geldi hepsi. üstelik orjinal geliyor kartlar, çakması çok çünkü piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 DSTT kart var bende iğrenç yada bozuk bilmiyorum bir sürü oyunu save'i yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Lopeth said: dealextreme.com dan aldığım herşey geldi benim. 3 tane almıştım geldi hepsi. üstelik orjinal geliyor kartlar, çakması çok çünkü piyasada. 3 tane almanın nedeni nedir? bitanesinin hafızası yetmio die mi 3 tane aliosun yoksa arkadaşların için mi şu Acecard fena deilmiş gibi geldi han ii yorumlar var da ben japonyadan aldım dsi, japonca sadace, onla ilgili bi sorun olamz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 birini kardeşime diğerinide yedek aldım hafıza olarak ayrıca micro sd takman gerekiyor artık ne kadarlık istiyorsan, ben 4gb lık bir kart taktım ama gerek yok o kadar yüksek takmaya bahsettiğim kart DSTT, ama daha birçok çeşit kart var, r4 gibi mesela edit: dsi destekliyor mu bilmiyorum muhakkak yorumlarda vs bak almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hah ii bari japonyada 3-4 dolara almıştım bi tane 4gblık ekstradan nintendo dsi alırken onu kullanırım acekardı almaya karar verdim fakat galiba tek paypalle ödenio, kredi kartı olmuo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 paypal hesabına gerek yok, paypal üzerinden direk kredikartını girerek ödeyebiliyorsun, paypal çekiyor parayı ama adamlara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 dsi için alırken kat kat kontrol et bence, belki daha uygun kart çıkmamış dahi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yazio ya dsi a uygun die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Lopeth said: paypal hesabına gerek yok, paypal üzerinden direk kredikartını girerek ödeyebiliyorsun, paypal çekiyor parayı ama adamlara gidiyor. ya adamlar resmen account açtı bana mail falan geldi paypal accountunuz aktive etmek için şu linke basın falan basıcam korkuorum nedir orda 3 seçenek var express bilemmeneye basiorum ordan ödesin die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aman daha once dedigim gibi sendeki firmware ile calisiyormu onu kesin kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi 1.4 de iptal olmuş dsi ların o kartlar bloklanmış ben de özellikle update etmedim 1.3 de duruo. bi de ordaki commentlere vs e baktım. orda japanese dsilarda da çalıştığı comfirm edilmiş. alıcam tahminen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ya ulan huahua şu http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728 ace kard 2 yi order ettim sonra bi baktım http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29476 böle bi kart var yeni 1.4 versionunda çalışıomuş yeni kartmış. Ama markasını ismini bilmiom . Siparişi iptal ettim hemen verdikten sonra =) naapiim bunu mu aliim yoksa nasılsa 1.3 benim version , bilindik olsun die tekrar acekardı mı aliim napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 nds lite var bende yeni kart alcam ben ne alıyım. Tek istediğim tüm oyunların sorunsuz calısması. İnternet fln istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dstt dersek döver misin fsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 of resmen noobum ya İptal ettim ya orderı, sonra dier yeni kartı araştırdım, herkes fake make falan bişeyler yazmış. Sonra kendi sitelerinin forumunda böle bi kart yarattınız mı die sormuşlar bildiim kadarıyla yok falan demiş bitane moderator. Ben de bunları görünce geri aliim dedim iptal etme işlemini alamadım tabi =) adamlara ticket attım iptal etmek istemiorum die. Resmen uzattım işi adamlar ona cevap vericek de sonra ona göre tekrar alıcam veya yollicaklar da haha ^_^ öf peki böle bi durumda gönderirler mi iptal etmeden nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bence alamıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 :/ deneyimli bi adam içimi rahatlatsın plz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 selam deneyimli adam qualifikasyonuna sahibim ama anlattigin olaydan bir halt anlamadim pogodi said: bence alamıcaksın bencede (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Viktor said: selam deneyimli adam qualifikasyonuna sahibim ama anlattigin olaydan bir halt anlamadim pogodi said: bence alamıcaksın bencede (tu) haha abi anlatiorum tekrar: şimdi siparişi verdim Acekard için. Parayı çektiler order edildi. Order takipe girdim, daha haliyle ship edilmemişti ama order recieved modundaydı. Sonra gittim dealextreme.com da yeni bi kart gördüm. Nintendo DSİ ların 1.4 versionunda da çalışıo! die. Hass dedim bunu aliim. Aptal gibi araştırmadan, hemen gidip bu Acekard orderını iptal ettim. şu an order track ettiğimde: Refund Request Pending yazio. Ama sonra araştırdım ki bu yeni kartı. Fake miş. Adamlara ticket attım: böle böle kararımı değiştirdim, cancel etmek istemiorum. tabi bunları çok kısa süre içersinde yaptım. Adamlardan daha hiçbi cevap gelmedi. diorum ki bu adamlar benim ticketa bakıp vazgeçmiş bu canceldan diip, ship ederler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar