Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi rleri söyleyemeyen, korkak, kendinden küçüklere abi çekip ağlayan, altın bilezik kolye falan takan, forward mailler atan bunları yazan uğraşan, vıcık vıcık aptal, gerizekalı, ergenekon davasını destekleyen dindar falan birine tercih edilmeyi yediremiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Dövelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kendi kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hayat tercihlerimizle yönlendirdiğimiz bir yoldur, bizler de o yolun yolcusu SENİ VERSİNLER ELLERE BENİ VURSUNLAR SANA SEVDANIN YOLLARI BANA KURŞUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fedeyi seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi bosversene gec malmis iste kiz yada sevgiliye parmaginda oynaticagi kuklasini tercih etmis deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şimdi şöyle bak, ya o kadının böyle bir kıro olduğunu bilmeden devam etseydin? ha etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya öyle birine gittiyse bırak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fedeyi bende seviyorum lan komik adam sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o sadece denizdeki bir balık dostum ....sadece denizdeki bir balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 canim cekti bende icecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o değilde böyle bi topic açmazdım ya ama burayıda çok seviyorum lan evi gibi geliyor insana. aslında üye olma tarihimi beklicektim böyle bir topic açmak vardı aklımda patiyle ilgili ama harbi yıllardır her türlü zamanımda girdim bu siteye çocukken girdim büyüdük girdim üzüldüm girdim geyiğine girdim cidden hepinizi çok seviyorum :D (alkolik nezaketi mi oldu lan bu :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 anlat bro acılırsın ama dikkat simdi biri spawn olur aha sarhos laf sokayım pati de +5 charisma point alayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xUA7E4hbcRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bi an cok samimi bi ortam olustu oha ne guzel lan cok lanli lunlu oldu azcik kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Adam hakikaten sarhoş yalnız, önce BANA YAPILIR MI LAN!'la başladı, şimdi HEPİNİZİ SEVİYORUM!'a geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya bu iş aynı sınıfta olduğum biriyle başladı. lise 3te böyle arkadaş en iyi arkadaş falan olduk. sonra evlerde yakındı her dakika görüşmeye başladık yani baya baya en yakın insanlar olduk birbirimize. sonra ben aşık oldum. bir iki bişi yaşadık falan bana beni bekle dedi. iyi dedim aq. sonra meğer bu sırada eski erkek arkadşlarından biriyle yatıp kalkmış falan. beni bekle dedikten 2 ay sonra falanda bu yukarda anlattığım gerizekalıyı bulmuş yeni. neyse son senemize girdik sonra işte bu olaylar yazın yaşandı. lise son bitti öyle tabii öss falan kalmadı bende. aynı sınıfta olunca baya sıkıntıda oldu kavga gürültü falan ite kaka bitti sene ama böyle arada geliyor bana işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Asteroth said: Adam hakikaten sarhoş yalnız, önce BANA YAPILIR MI LAN!'la başladı, şimdi HEPİNİZİ SEVİYORUM!'a geçti. yok be :D ama sevdik ya cidden yani olmaması lazımdı abi ne bilim yazık oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 daha liseymiş lan ben de bişey sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 herkeze gelir ya banada geliyo basetmeyi ogrenmek yola devam etmek gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 vayanasını yaşlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ne demişler KGG (Kızı Güzelce Gönder fesatlaşmayın!1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fede said: daha liseymiş lan ben de bişey sandım ama 4 sene okuduk ya kurtarmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "nutella yerim" said: o sadece denizdeki bir balık dostum ....sadece denizdeki bir balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar