Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içince eski olaylarım canlandı

Farinal

Öne çıkan mesajlar

o değilde böyle bi topic açmazdım ya ama burayıda çok seviyorum lan evi gibi geliyor insana. aslında üye olma tarihimi beklicektim böyle bir topic açmak vardı aklımda patiyle ilgili ama harbi yıllardır her türlü zamanımda girdim bu siteye çocukken girdim büyüdük girdim üzüldüm girdim geyiğine girdim cidden hepinizi çok seviyorum :D (alkolik nezaketi mi oldu lan bu :D )
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu iş aynı sınıfta olduğum biriyle başladı. lise 3te böyle arkadaş en iyi arkadaş falan olduk. sonra evlerde yakındı her dakika görüşmeye başladık yani baya baya en yakın insanlar olduk birbirimize. sonra ben aşık oldum. bir iki bişi yaşadık falan bana beni bekle dedi. iyi dedim aq. sonra meğer bu sırada eski erkek arkadşlarından biriyle yatıp kalkmış falan. beni bekle dedikten 2 ay sonra falanda bu yukarda anlattığım gerizekalıyı bulmuş yeni.

neyse son senemize girdik sonra işte bu olaylar yazın yaşandı. lise son bitti öyle tabii öss falan kalmadı bende. aynı sınıfta olunca baya sıkıntıda oldu kavga gürültü falan ite kaka bitti sene ama böyle arada geliyor bana işte ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...