mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 boyle bir server var free.arastırdım ama pati w3 bolumunde buna benzer topic bulamadım.aranızda orda oynayan arkadaslar varmı? yoksa, sitesi---w3battle siteden gerekli dosyayı cekip baglanın oyun icinde auto acc ile uye olabilirsiniz aynı bnet gibi.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ben bi ara oynuyordum ama lag sorunu cok fazla oluyor o yüzden haybeye kasmayıp bi frozen throne paketi almakta taraftarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bende oynuyorumda kardeşim free serverlarla ilgili topic açmak yasak koskoca genel topicte dio be kardeşim ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 su kural okuma alıskanlıgı edinmem gerek :D hem kurallar nicin vardırki.nese bi kisi nin bile oynadıgını gormek guzel. :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar