soldier_blood Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 selam!!! geçerken bi uğruyayım dedim, bilmem beni hatırlayan varmı? (roxbury,whisper) ne haber nasılsınız? Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 selam, hamdolsun iyiyiz sen nasilsin? Alıntıla
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 soldier_blood said: bilmem beni hatırlayan varmı? Yooh çıkaramadık kimlerdensin? Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "Tatar Ramazan" said: soldier_blood said: bilmem beni hatırlayan varmı? Yooh çıkaramadık kimlerdensin? Tellioğulları Hoşgeldin. Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 adam bikaç kere gelmiş. Her uğradığında yeni hesap mı alıyon sen Alıntıla
soldier_blood Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Pluton said: adam bikaç kere gelmiş. Her uğradığında yeni hesap mı alıyon sen 1-daha önce gelmedim 2-güle güle yetkili arkadaşlar account umu silerseniz sevinirim, not: benden önce roxbury yada whisper diye account açmış olan varsa onlar ben değilim ben sadece bu account tan bahsediyorum kendinize iyi bakın iyi oyunlar Alıntıla
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 noluyo lan niye silsinler accini Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? Alıntıla
soldier_blood Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vaniLLe said: dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? kusura bakmayın çelişme filan değil ben böyle lan man falan diye konuşmaları sevmem ilk gelir gelmez ilk selamımda böyle bişeyle karşılaştığımdan dolayı vazgeçtim,boş yere bu başlık konuşmalarla uzamasın diye silin dedim forum kirliliği yaratmasın diye siz eğlencenize bakın bye Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vaniLLe said: selam, hamdolsun iyiyiz sen nasilsin? 3 tane bi milyon. Alıntıla
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 soldier_blood said: vaniLLe said: dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? kusura bakmayın çelişme filan değil ben böyle lan man falan diye konuşmaları sevmem ilk gelir gelmez ilk selamımda böyle bişeyle karşılaştığımdan dolayı vazgeçtim,boş yere bu başlık konuşmalarla uzamasın diye silin dedim forum kirliliği yaratmasın diye siz eğlencenize bakın byebiz o kadar samimiyiz ki burda birbirimize hep ana avrat söveriz Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tabi paticik isimli bir forumdan baska beklentileri varmis adamin. lan. Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kacirmayin lan yeni uyeleri, ayiptir Alıntıla
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "peder zickler" said: soldier_blood said: vaniLLe said: dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? kusura bakmayın çelişme filan değil ben böyle lan man falan diye konuşmaları sevmem ilk gelir gelmez ilk selamımda böyle bişeyle karşılaştığımdan dolayı vazgeçtim,boş yere bu başlık konuşmalarla uzamasın diye silin dedim forum kirliliği yaratmasın diye siz eğlencenize bakın byebiz o kadar samimiyiz ki burda birbirimize hep ana avrat söveriz ahahhaha kötüsün ya Alıntıla
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bunlar hep böyle din iman zaten yok lan li da konusurlar bence silme acc yi parayla satarsin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.