soldier_blood Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 selam!!! geçerken bi uğruyayım dedim, bilmem beni hatırlayan varmı? (roxbury,whisper) ne haber nasılsınız? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 selam, hamdolsun iyiyiz sen nasilsin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 soldier_blood said: bilmem beni hatırlayan varmı? Yooh çıkaramadık kimlerdensin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ayrıcada HG. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "Tatar Ramazan" said: soldier_blood said: bilmem beni hatırlayan varmı? Yooh çıkaramadık kimlerdensin? Tellioğulları Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 adam bikaç kere gelmiş. Her uğradığında yeni hesap mı alıyon sen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_blood Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Pluton said: adam bikaç kere gelmiş. Her uğradığında yeni hesap mı alıyon sen 1-daha önce gelmedim 2-güle güle yetkili arkadaşlar account umu silerseniz sevinirim, not: benden önce roxbury yada whisper diye account açmış olan varsa onlar ben değilim ben sadece bu account tan bahsediyorum kendinize iyi bakın iyi oyunlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 noluyo lan niye silsinler accini Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_blood Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vaniLLe said: dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? kusura bakmayın çelişme filan değil ben böyle lan man falan diye konuşmaları sevmem ilk gelir gelmez ilk selamımda böyle bişeyle karşılaştığımdan dolayı vazgeçtim,boş yere bu başlık konuşmalarla uzamasın diye silin dedim forum kirliliği yaratmasın diye siz eğlencenize bakın bye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vaniLLe said: selam, hamdolsun iyiyiz sen nasilsin? 3 tane bi milyon. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 soldier_blood said: vaniLLe said: dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? kusura bakmayın çelişme filan değil ben böyle lan man falan diye konuşmaları sevmem ilk gelir gelmez ilk selamımda böyle bişeyle karşılaştığımdan dolayı vazgeçtim,boş yere bu başlık konuşmalarla uzamasın diye silin dedim forum kirliliği yaratmasın diye siz eğlencenize bakın byebiz o kadar samimiyiz ki burda birbirimize hep ana avrat söveriz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tabi paticik isimli bir forumdan baska beklentileri varmis adamin. lan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 selametle. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 selamla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kacirmayin lan yeni uyeleri, ayiptir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "peder zickler" said: soldier_blood said: vaniLLe said: dostum nickinle celisme. kacip gitmek yakisir mi ha? kusura bakmayın çelişme filan değil ben böyle lan man falan diye konuşmaları sevmem ilk gelir gelmez ilk selamımda böyle bişeyle karşılaştığımdan dolayı vazgeçtim,boş yere bu başlık konuşmalarla uzamasın diye silin dedim forum kirliliği yaratmasın diye siz eğlencenize bakın byebiz o kadar samimiyiz ki burda birbirimize hep ana avrat söveriz ahahhaha kötüsün ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 anaya bacıya saygı. X( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bunlar hep böyle din iman zaten yok lan li da konusurlar bence silme acc yi parayla satarsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hoşgel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.