Gaap Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Aradığım şey bu. Aslında bağımsız bir kurs olmasada, 18 Mart Ünisi (japonca bölümü olan tketük üniden biri oldugu icin TR'de) halka her sene kurs veriyordu diye hatırlıyorum anca ne üniversitenin sitesinde nede başka bir yerde bununla ilgili bilgi bulamadım. Sırf bunun içinde taa anasının nikahındaki (bana 70-80km uzaklıkta ilgili fakültenin yerleşkesi) yere gitmek istemiyorum. Burada bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben yarın bi kaç kişiye sorup söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bi kaç kişiye sordum. eğitim fakültesinin içinde (Anafartalar kampüsü) yadem varmış. yabancı dil merkezi. orada hem öğrenciler hemde dışarıdan isteyenler katılabiliyormuş. son dakikada gelen bilgi: şarkı da öğreniyomuşunuz sonra da konser veriyormuşsunuz sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ahah, off off her türlü 80 km gidicez desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 evet. nerdesin ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lapsekideyim ya git gel şehir içi dahil 80 km ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar