Wispy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Doğum günü hediyesi olarak Sony DR-BT50 kulaklık gelmişti, yeni açma şansım oldu. İlk bluetooth kulaklığım olduğu için biraz yüzüme gözüme bulaştırdım. Öncelikle pairing olayını düzgünce yaptım, bilgisayar görüyor kulaklığı. Sonra Bluetooth Manager'dan Stereo Audio'yu enable ettim. Sonra da Hardware kısmından Sound'a girdim, Bluetooth aleti default yaptım ama bir türlü sesi kulaklığa vermiyor. Ne yapmam lazım help pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sanırım yanlış bölüme açtım Donanım Yazılıma açacakken. Taşıyabilir misiniz topici. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ses aygıtlarından direct sound yerine bunu seçmen gerekiyor olabilir. kendi başlı başına aygıt olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar