AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 tik zevkli :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 *Gülümser*[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hehe iyiymis[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 fena değil, hatta güzel. oyunda bullet time ı düşünemiyorum bile. acaba siz bullet time ı kullanırken bütün serverda bullet time mı olacak :-P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 güzelmiş, beta hissi yaşattı 2-3 dakika :P unfortunately no one can be told how bullettime is going to be used, you have to see it for yourself. :P (kesin yanlış yazdım ama neyse..) oyun hakkındaki herhalde en çok merak edilen olay bullettime.oyunun kaderini belirleyebilir..[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: arcane, 15 Haziran 2004 11:51 tarihinde demiş ki: unfortunately no one can be told how bullettime is going to be used, you have to see it for yourself. how bullet-time will work daha mantikli gibi hehe mxoda benim tahminim, bizim ekranda diger oyuncularin hareketleri yavaslayacak, diger oyunculara gorede bizim hareketler hizlanacak. baska turlu sacma olur ole server yavaslarsa falan :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar