Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroBasket'09 Türkiye - İspanya 12/09/09 16.45 2. Tur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi boş şut attı 2-3 tane kaçırdı yani o da ordaki en çok parayı kazanan bi nba oyuncusu sen de küçültme takımı zaten maç öncesinde de iyice abartıldı.Adamların eksikleri de var dünya şampiyonu olmuş takımdan.Hiç bi zaman zor şuta lafım yok sen gidip son saniyede çok saçma bi pas veriyosan ve o -2 sayıyla sonuçlanıyosa bize hidayet bu maç kötüdür benim için.
Mesaj tarihi:
orasina lafim yok ancak bazen isimlerin cok onemi oluyor karsidaki rakip icin. hidayet istedigi kadar kotu olsun karsi takim o kotu diye ondan cekinmekten vazgecmiyor. hidayet kotu idi hucumda , daha dogrusu sayi yapmadi ama hucumda iken onun kontrolu icin sarf edilen caba baska seylere sebebiyet verebiliyor.

ender sut cekti atamadi belki ama savunmada su ortaya dusen bir cok topu aldi atladi vs..

zaten senin dediklerini yaparlarsa kesin sampiyonuz :D

insallahda yapacaklar ama karsindaki takim bazen buna izin vermiyor.
Mesaj tarihi:
Ben zaten helal olsun dedim takıma dünya şampiyonunu yendik sonuçta ama sadece kötüye kötü dedim.Hidayetin oyununu en beğenen insanlardan biriyimdir o bi adım geri atıp attığı atışlar falan sadece bugün kötüydü dedim.
Mesaj tarihi:
her oyuncunun kötü maçı olur, şu ana kadar mis gibi oynadı hido
semih de mesela ilk 2 maç itin poposuna sokuluyodu, son 2 maçta gayet güzel toparladı

çok kral takımız, şu dakikadan sonra bir madalya almazsak çok yazık olur.
Mesaj tarihi:
teknik ekibi de kutlamak lazım iyi müdahaleler ettiler, hücumları büyük oranda sonuna kadar oynattılar böylece ispanyanın hızlı hücumlarını ve atak oyunlarını da engellediler. savunmada da sete set kalınca zaten artık herkesle başedebilir duruma gelmişiz onu gördük.
Mesaj tarihi:
Burda maç başlamadan, takımı bile seyretmeden belki, yorum yapan arkadaşlara gülüyorum. Muhtemelen basketle alakası olmayan, buraya hiç mesaj yazarken görülmeyen, muhtemelen sadece milli takım fanatiği arkadaşlara selam.
Mesaj tarihi:
Ben fıbanın yenı mac trafıgını anlayamıyorum acaba bırı yorumlayabılırmı?şimdi bu maçı aldıgımıza göre ust turda kımlerle karsılasma olasılıgımız var,sırbıstan macını alsak kımle karsılasırız ceyrekte ve yarıda.
Mesaj tarihi:
2 grup var, ilk 4'ler çıkıyor.

e1 vs f4
e2 vs f3
e3 vs f2
e4 vs f1

e1 vs f4'ün galibi e2 vs f3'ün galibiyle
e4 vs f1'in galibi e3 vs f2'nin galibiyle

yukardakilerin galibi de final oynuyor işte. gerisi üçüncülük ve klasman maçları, gayet basit.
Mesaj tarihi:
diğer grupta fransa, yunanistan, hırvatistan, rusya, almanya ve makedonya var.

almanya ve makedonya çıkamayacak %99.

fransa ve yunanistan'ın da ilk 2 çıkması garanti. o yüzden biz ilk 2'de olursak büyük avantaj. hırvatistan veya rusya ile oynayacağız, ki özellikle rusya'yla oynamak iyi olabilir. hırvatistan aslında çok sakat rakip, fransa'yı tercih ederdim turnuva öncesi ama turnuva performansı açısından fransa, hırvatistan'ın çok üstünde. gerçi rusya da beklentileri aştı, ama yine de bizim kadro bariz daha iyi rusya'dan. blatt var bir tek korkulacak.
Mesaj tarihi:
Shaggy said:

diğer grupta fransa, yunanistan, hırvatistan, rusya, almanya ve makedonya var.

almanya ve makedonya çıkamayacak %99.

fransa ve yunanistan'ın da ilk 2 çıkması garanti. o yüzden biz ilk 2'de olursak büyük avantaj. hırvatistan veya rusya ile oynayacağız, ki özellikle rusya'yla oynamak iyi olabilir. hırvatistan aslında çok sakat rakip, fransa'yı tercih ederdim turnuva öncesi ama turnuva performansı açısından fransa, hırvatistan'ın çok üstünde. gerçi rusya da beklentileri aştı, ama yine de bizim kadro bariz daha iyi rusya'dan. blatt var bir tek korkulacak.

Hırvatistan-Rusya maçını izledin mi? Tam anlamıyla 2 rezil takımdı.
Mesaj tarihi:
dunya sampiyonasini kazanan takimdan eksikleri varmis!
gulerim ben buna ya
bu takimda gasol larin ikisi de olmasin
rudy navarro rubio garbajosa ve bi tane ortalama uzun koy
yenersen yine op basina koy
su yukarda saydigim isimlere bi bak
hidayet ayari adamlar hepsi
Mesaj tarihi:
Yenilmeleri bişey değiştirmiyo zaten =) şampiyonluğun hala büyük adaylarından.İspanya-yünanistan-türkiye-sırbistan ile birlikte slovenyayı da izlemedim gerçi.

Fransayı katmadım çünkü 3 adamın eline bakıyolar.
  • Yeni Oluştur...