aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ender cok sacmaladi, fazla top tuttu, sacma sapan sutlar atti, hicbiride girmedi, ve bunun farkina varip degistirmedi de oyununu.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Abi boş şut attı 2-3 tane kaçırdı yani o da ordaki en çok parayı kazanan bi nba oyuncusu sen de küçültme takımı zaten maç öncesinde de iyice abartıldı.Adamların eksikleri de var dünya şampiyonu olmuş takımdan.Hiç bi zaman zor şuta lafım yok sen gidip son saniyede çok saçma bi pas veriyosan ve o -2 sayıyla sonuçlanıyosa bize hidayet bu maç kötüdür benim için.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 orasina lafim yok ancak bazen isimlerin cok onemi oluyor karsidaki rakip icin. hidayet istedigi kadar kotu olsun karsi takim o kotu diye ondan cekinmekten vazgecmiyor. hidayet kotu idi hucumda , daha dogrusu sayi yapmadi ama hucumda iken onun kontrolu icin sarf edilen caba baska seylere sebebiyet verebiliyor. ender sut cekti atamadi belki ama savunmada su ortaya dusen bir cok topu aldi atladi vs.. zaten senin dediklerini yaparlarsa kesin sampiyonuz :D insallahda yapacaklar ama karsindaki takim bazen buna izin vermiyor.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aquila said: bi pozisyonla mi kotu oldu? 2-3 tane boş şut kaçırdı yüzdesi kötüydü de dedim. sanırım 2 veya 3 tane de top kaybı var.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ben zaten helal olsun dedim takıma dünya şampiyonunu yendik sonuçta ama sadece kötüye kötü dedim.Hidayetin oyununu en beğenen insanlardan biriyimdir o bi adım geri atıp attığı atışlar falan sadece bugün kötüydü dedim.
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 her oyuncunun kötü maçı olur, şu ana kadar mis gibi oynadı hido semih de mesela ilk 2 maç itin poposuna sokuluyodu, son 2 maçta gayet güzel toparladı çok kral takımız, şu dakikadan sonra bir madalya almazsak çok yazık olur.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o kadar 3 lükğü boşa sallamyıp maç kazanmak takdire şayan
bya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 teknik ekibi de kutlamak lazım iyi müdahaleler ettiler, hücumları büyük oranda sonuna kadar oynattılar böylece ispanyanın hızlı hücumlarını ve atak oyunlarını da engellediler. savunmada da sete set kalınca zaten artık herkesle başedebilir duruma gelmişiz onu gördük.
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 AVRUPA ŞAMPİYONUYMUŞ BANANE ULAN
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yalnız Sırbistan çok iyi takım. Pazartesi günü acaip bi maç olacak.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Burda maç başlamadan, takımı bile seyretmeden belki, yorum yapan arkadaşlara gülüyorum. Muhtemelen basketle alakası olmayan, buraya hiç mesaj yazarken görülmeyen, muhtemelen sadece milli takım fanatiği arkadaşlara selam.
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aynen. sırbistan maçı çok daha zor olacak. o maçı, 65'i gören takım kazanır.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ben fıbanın yenı mac trafıgını anlayamıyorum acaba bırı yorumlayabılırmı?şimdi bu maçı aldıgımıza göre ust turda kımlerle karsılasma olasılıgımız var,sırbıstan macını alsak kımle karsılasırız ceyrekte ve yarıda.
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 2 grup var, ilk 4'ler çıkıyor. e1 vs f4 e2 vs f3 e3 vs f2 e4 vs f1 e1 vs f4'ün galibi e2 vs f3'ün galibiyle e4 vs f1'in galibi e3 vs f2'nin galibiyle yukardakilerin galibi de final oynuyor işte. gerisi üçüncülük ve klasman maçları, gayet basit.
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 diğer grupta fransa, yunanistan, hırvatistan, rusya, almanya ve makedonya var. almanya ve makedonya çıkamayacak %99. fransa ve yunanistan'ın da ilk 2 çıkması garanti. o yüzden biz ilk 2'de olursak büyük avantaj. hırvatistan veya rusya ile oynayacağız, ki özellikle rusya'yla oynamak iyi olabilir. hırvatistan aslında çok sakat rakip, fransa'yı tercih ederdim turnuva öncesi ama turnuva performansı açısından fransa, hırvatistan'ın çok üstünde. gerçi rusya da beklentileri aştı, ama yine de bizim kadro bariz daha iyi rusya'dan. blatt var bir tek korkulacak.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 lan şampiyon olsak ne güzel olur be
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Shaggy said: diğer grupta fransa, yunanistan, hırvatistan, rusya, almanya ve makedonya var. almanya ve makedonya çıkamayacak %99. fransa ve yunanistan'ın da ilk 2 çıkması garanti. o yüzden biz ilk 2'de olursak büyük avantaj. hırvatistan veya rusya ile oynayacağız, ki özellikle rusya'yla oynamak iyi olabilir. hırvatistan aslında çok sakat rakip, fransa'yı tercih ederdim turnuva öncesi ama turnuva performansı açısından fransa, hırvatistan'ın çok üstünde. gerçi rusya da beklentileri aştı, ama yine de bizim kadro bariz daha iyi rusya'dan. blatt var bir tek korkulacak. Hırvatistan-Rusya maçını izledin mi? Tam anlamıyla 2 rezil takımdı.
can Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 dunya sampiyonasini kazanan takimdan eksikleri varmis! gulerim ben buna ya bu takimda gasol larin ikisi de olmasin rudy navarro rubio garbajosa ve bi tane ortalama uzun koy yenersen yine op basina koy su yukarda saydigim isimlere bi bak hidayet ayari adamlar hepsi
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 calderon bayaı fark ediyo ama tabiki ispanya şu haliylede taş gibi kadro
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yenilmeleri bişey değiştirmiyo zaten =) şampiyonluğun hala büyük adaylarından.İspanya-yünanistan-türkiye-sırbistan ile birlikte slovenyayı da izlemedim gerçi. Fransayı katmadım çünkü 3 adamın eline bakıyolar.
khala Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Hido'nun kötü olduğu maçta ispanya'yı yeniyorsak, hido iyi olsa neler yaparız kim bilir.
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler icin ntv'de su an tekrari var. ilk yari bitti gerci, reklam falan girdi.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Olivies said: Hidoyu elestirmem su nuriyle olan reklamindan da olabilir deli ediyor cunku ahaha ahahahaha SEN DAHA KOMIKSIN NURII
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hakkatten ne sinir bi reklam ahahahaha Bi de şu hani dev adamlar oynuyo ya parmaklarla savunma falan yapıyolar o reklamda obreeeeee gibi bişi diyo ne diyo adf
Öne çıkan mesajlar