deidara Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben daha spuuden olmadan diodumki 'kesin saske emo-chimaruya gitçek güçlencek sonra narutoyla savaş yapçak sonrada orochimaru narutota chidori tipli bi cusu yapçak saskede narutoyu kurtarçak ama ölçek ' demiştim ama nerdee saske ölmez çanakkale bölünmez (söz alıntıdır) walla bence kishi saskeye bişiyler yapıp iyi tarafa döndürçek çünkü akatsuki üyeleri tüm kötüler 1er ikişer gidio valla ama saske bu kadar derine battıktan sonra bilmiorum döndirsede en az 10 yıl fln yatar hapiste 2 seçenek war:: 1-saske savaşta narutodaan dayağı yiyip konohaya dönçek (biraz zor) 1-saske narutoyu/konohayı son anda kurtarıp çok pis tripli bi söz söleyip ölçek (bu düğerinden daha zor) SİZCE HANGİSİ OLÇAK BEN KARAR VEREMEDİMM(BAŞKA SEÇENEKTE YOQ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Git lan burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 saske salak bi karakter ama yazar buff'ı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Anket yapsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 abi şimdi sasuke iyi olsa ne olcak kötü olsa ne olcak? naruto izlenebilir halden çıktı bence anime olarak. mangasına yine bakılabilir ama animesi tam bir ömür törpüsü. 5 bölüm süren kavganın 4.5 bölümü konuşma olarak geçiyor zaten. olsun bitsin arkadaş, ne bu narutodan para çıkarıcaz hırsı hala anlamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Of çok gereksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar