Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starsky Sketch - Draven Horace elele, elele, elele ley canım.

Draven

Öne çıkan mesajlar

:D
pathi yapmışın ama... alttaki menüden yapmıcan. sağ üst köşedeki oka bas orda çıkıcak. yapamassan böle de olur herneyse

bak şimdi yoruyorum seni de ama bisürü şey öreniyosun..
image>duplicate new
flatten image
beyazla doldur
yeni layer aç.
work pathi seç.
siyahla doldur.

hemen bi sonraki aşamayı da söliim yeri gelmişken. figürün içini 40% gri ile doldur. bunu dışardaki beyaz alanı magic wandle seçip, select>inverse yapıp, akabinde select>modify>contract 1 pixel yap. çizimin altına yeni bi layer aç. layer menüsünün altında soldan ikinci butona bas. seçtiğin alanın dışındakini maskeledin şu anda. bütün layerı gri ile doldur.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Sosyal ağlarda paylaş

izlemekte bi o kdar süper oluyor ya siz devam edin ben yeni resimlere sonra bakarım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

demin iki post attım ikisi de silindi >( phase in phase out olmayan paticik istiyoruz!!

neyse. şimdi o boyamayı iptal et bakiim sen :).
al eline 65lik fırçayı. büyük büyük korkmadan gölgeleri yerleştir. fırçayı gitgide küçülterek detaylandırıcaksın. üç aşamalı bişi yaptım ama ilk ikisini eşek gibi kaydetmemişim. şunla idare et. her adımını görmek istiyorum senin ama...

[signature][hline]ben olmuşum imza..

Sosyal ağlarda paylaş

ama hile yapmışsın. benim yaptıımı kullanma. olm bak heyecan yapma. bütün resme birden büyük büyük fırçalarla sade olarak gir. sadece ışık yönlerini ve gölgeleri basit bi şekilde belirticek şakilde. sonra o halini yolla. böle parça parça çalışmak yanlış. bütünlüğü kaybetme ihtimali yükseliyo. ama mesela yeri gelmişken söyliyim, karna eklediğin siyahlar, düzleştirmiş orayı. yapmaya çalıştığımız şey formları ortaya çıkarmak. ama ilk maksat en büyük formları doğru yakalamak. sonuçta ordaki büyük silindiri hissetiricek, sonra içindeki detayları yapıcaksın. anladın? hadi bakiim göriyim seni.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Sosyal ağlarda paylaş

çok daha iyi. ama formları hep düşün. dış çizgileri takip et. hissetmen lazım. bak misal karnını değiştirdim biraz:

ayrıca kafaya niye gölge koymamışsın? belli olmaz diye korkma bütün ince ayarları hileleri sonra yapıcaz. gir kafaya da gölgeyi. sonuçta o da bi küre..[signature][hline]ben olmuşum imza..

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 06 Nisan 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

walla resim işinden pek anlamam ama bakış açısı karşındaki canlıya basit bir haywan insna gibi faln bakmıcaksın karşındaki evrendeki en büyük sanat eseri bir insanın en ufak bir mühendislik kusuru yok o kasların kemiklerin uyumun muhteşemliğini ortaya çıkarmaya çalış gibi bişi ben de arada bişiler çiziorum ama daha bişi beceremiorum kendi başıma kafamda hep war kagıda gelmio..
bi de sunu ekliim ben de yaptıgın sey ayakta duramaz dravenim gözüm.
bacakların dizden yukarı olan kısmı bele gelene kadar dizinden aşağpı yatay olan kısımla bir dik üçgen çizmeli fizik açısından bakarsan.[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bilmiorum ne akdr dogrudur kafaya koydugun son gölge fazla olmuş çizdiğin şeye dışardan bak o duruş açısından ışıgın ve gölgenin geldigi yerden.kafaya o kadar fazla gölde gelirseo gölge gövdenin sag tarafına da kısmen düşmeli
baktıgımda vücuda farklı açılardan özellikle karna bir çok ışık güorum hatlar oraya cıkıo ama kafaya sadece tek bir gölge wurmus bence bir elipste ışık çok daha farklı görünür diorum
ekliim resimkle ilgili bişi bişlmem sadece bakıorum
horasan ne der bilmem[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...