Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ciplak halinden sIkIldim o yuzden bir iki sey ekliim dedim, gogusundeki kure olayinda yaptim, biraz buyuttum, cok kasli olsun istemiyorum o yuzden orta derece biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bak yukarda horace nin resme kaslar ı belirgin yapmış bacak kısımları belli oluyor.sen yapmadıgın için çarşaf gibi duruyor o kaslara falnda cok dikkat et mikelenjelo yukarda adamı nası yapmış incele sırtındaki bütün cıkıntılar belirgin.bu resmini daha gerçekçi kılar[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hiç süsleme şimdi. :D resmi adam edene kadar eskize devam. bak bi dinle sen beni herşey ne güzel olcak. bak şimdi artık çizmiycem anlatıcam sadece. göbek var ya. orası gövdenin ortasında di mi? hah. tamam. oranın biraz aşağısında içeri doğru bi girinti katlanma var. o orda olmaz. gövdenin ortasıysa orası. bu bir. ikincisi. bize göre soldaki kol. ve ona bağlı olarak omuz. onların üstünde normalde gövde olsa da, sen gövdenin arkasından kolu çiz. böylece yanlışı görür ve düzeltirsin. akabinde yine bi düzeltme tekniği: resmi flip et. horizontal olarak. iyice memnun kaldıktan sonra vertical olarak da flip et. yanlışları gösterir. neyse. boyna bi bak.bize göre sağdaki omuzla karşılaştır. akabinde soldakiyle. böyle böyle karşılaştıra karşılaştıra en azından kendi içine tutarlı bişi elde et. akabinde kas dokularını yerleştiricez. lan sayende güzel bi tutorial oluyo ha.. dur ismini de değiştiriyim topiğin.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ha bi de başparmaksız bu eleman pek bişeyi kavrayamaz. hazır eskiz aşamasındayken ayayı da sanki bir başparmakmış gibi uzat ve bi eklem ekle istersen.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tamam :D yapiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 dediklerini yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya bacaklara bi baktim, bir toynaklarina falan, bundan iyi zebani olur diye dusundmu o yuzden demon turevi birseye donusturucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 anladım canını sıkmaya başladım ama. şimdi sırayla yazıcam herşeyi. daha güzel olcak galiba. bütün yönler bakan kişiye göredir. 1- sol bacağın üst baldır kısmını arkaya doğru genişlet. hemen alttaki kas torbasından daha büyük olmak zorunda üst kısım toplam olarak. görünmeye başladığı nokta sağ baldırdaki kas girintisinin az yukarısı olsun. biraz kavis de ver. içine silindir koymayı ihmal etme. 2- karın kısmı çok uzun. o kadar uzun bir bölgenin erekte durabilmesi için ya sağlam bi kemik/omurga sistemi olması, ya da yılanlardaki gibi tamamen adaleden oluşması lazım. içiçe geçmiş parçalardan müteşekkil yapmak da mümkün. birini seç, uygula. 3- çük bölgesini ihmal etme. oraya da form koy. doldur. 4- belin altındaki sol taraftaki girintiyi yok et. sil 5-sağ bacağın ve sol bacağın anatomik yapıları uyuşmuyo. birbiriyle alakasız. soldakini sağdakine benzet. yukardakine ek olarak üst ön tarafı şişir. 6-bunu anlatamıycam. kötü bi örnek yaptım. sen güzel bi şekilde yap. 7-kafaya formlar ekle. bomboş duruyo. bu kadar. hadi bak süper olcak ha![signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 aslında bi de dengeli durması için sırtına bi ağırlık koymak lazım. arkaya doğru genişletebilirsin sırtı. bişiler ekle artık kemiktir kastır golgi apparatustur.. :D takıl. bu tavsiye sadece.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 HAYIRR!! demona dönüştürmek yok. en fazla boynuz ekleyebilirsin....[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tamamdir hoca cok sagol. demon derken demek istediim suratini soyle yapip: bide tirnak eklicem. acaba diyorum sirtina degelik sey olarak kanat eklesemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yok. kanat yok.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bugunku son update, yoruldum :( yarin devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 suan gozume guzel gozukuyor, birkac ekleme yaptim: birde hemen bi boyama denemesi yaptim, bilmiyorum aslinda nasil boyanir ama neyse buyrun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 dur bakalım hacı biraz ağırdan alalım. çok şahane iş yapcaktık biz unutma. şimdi ilk olarak o resmin üstüne 70% opacityli beyaz koy ve yeni bi layerda hatların üstünden temiz bi şekilde geç. daha eskiz ta bitmedi ama olsun ;) hadi bekliyorum.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 tamam yapayim yollarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bu arada hatlar derken herseyi dimi? gozleri kaslari vs. yoksa sadece outline mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 .ok kalın yapma çizgileri. 4-8 pixel arası olsun kalınlık. her yerde aynı kalınlıkta kullanma, gölgede kalan ve önde duran yerlerin kontürleri daha kalın, ışıkta duranların daha az...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 tamam yaptim, umarim dogru olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 güzel. ama aşağıya doğru olan kısımların da koyu olması gerekiyo. mesela tırnakların altı. en koyu olmsı gereken yer orası. bacakların altı felan. anladın? onu da yaptıktan sonra, alttaki layerı kapat, siyah temize çektiğin alanı seç (layerın üstüne ctrl ile kliklesen yeter) paths bölümüne git. oka bas convert selection to path, 0,5 bi de o halini upload et boyamaya başlayalım.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bekle az bi örnek vericem. aha bak. sağ taraftaki elipsin içinde çizginin kalınlığının dinamizmine bi örnek. gölgeye girdikçe kalın, gölgeden çıktıkça ince. solt araftaki ikisi de ön arka ilişkisi.. fazla üstünde durma şimdi aklında bulunsun. bitir upload et. boyamaya geçelim :) [signature][hline]ben olmuşum imza..[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 05 Nisan 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 paths olayini yapamdim bulamadim covert path falan nerden olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 layers ın olduu yerde paths diye bi ayraç var. bas oraya. sonra yandaki ufak oka bas. convert selection to work path 05, pixels. akabinde ctrl ile work pathe bas. yeni bi layer aç. doldur siyahla. alttaki layerı kapat. [signature][hline]ben olmuşum imza.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 05 Nisan 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 pathleri yaptim bir sekildce, make selection paths yaptim ama 0.5 falana ayari yapicagim yer yoktu, neyse: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 tamam paths olayini becerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar