Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starsky Sketch - Draven Horace elele, elele, elele ley canım.

Draven

Öne çıkan mesajlar

bak yukarda horace nin resme kaslar ı belirgin yapmış bacak kısımları belli oluyor.sen yapmadıgın için çarşaf gibi duruyor
o kaslara falnda cok dikkat et mikelenjelo yukarda adamı nası yapmış incele sırtındaki bütün cıkıntılar belirgin.bu resmini daha gerçekçi kılar[signature][hline]impossible is nothing

www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

hiç süsleme şimdi. :D resmi adam edene kadar eskize devam. bak bi dinle sen beni herşey ne güzel olcak.

bak şimdi artık çizmiycem anlatıcam sadece. göbek var ya. orası gövdenin ortasında di mi? hah. tamam. oranın biraz aşağısında içeri doğru bi girinti katlanma var. o orda olmaz. gövdenin ortasıysa orası. bu bir. ikincisi. bize göre soldaki kol. ve ona bağlı olarak omuz. onların üstünde normalde gövde olsa da, sen gövdenin arkasından kolu çiz. böylece yanlışı görür ve düzeltirsin. akabinde yine bi düzeltme tekniği: resmi flip et. horizontal olarak. iyice memnun kaldıktan sonra vertical olarak da flip et. yanlışları gösterir.

neyse. boyna bi bak.bize göre sağdaki omuzla karşılaştır. akabinde soldakiyle. böyle böyle karşılaştıra karşılaştıra en azından kendi içine tutarlı bişi elde et. akabinde kas dokularını yerleştiricez.

lan sayende güzel bi tutorial oluyo ha.. dur ismini de değiştiriyim topiğin.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Sosyal ağlarda paylaş

anladım canını sıkmaya başladım ama. şimdi sırayla yazıcam herşeyi. daha güzel olcak galiba.

bütün yönler bakan kişiye göredir.

1- sol bacağın üst baldır kısmını arkaya doğru genişlet. hemen alttaki kas torbasından daha büyük olmak zorunda üst kısım toplam olarak. görünmeye başladığı nokta sağ baldırdaki kas girintisinin az yukarısı olsun. biraz kavis de ver. içine silindir koymayı ihmal etme.

2- karın kısmı çok uzun. o kadar uzun bir bölgenin erekte durabilmesi için ya sağlam bi kemik/omurga sistemi olması, ya da yılanlardaki gibi tamamen adaleden oluşması lazım. içiçe geçmiş parçalardan müteşekkil yapmak da mümkün. birini seç, uygula.

3- çük bölgesini ihmal etme. oraya da form koy. doldur.

4- belin altındaki sol taraftaki girintiyi yok et. sil

5-sağ bacağın ve sol bacağın anatomik yapıları uyuşmuyo. birbiriyle alakasız. soldakini sağdakine benzet. yukardakine ek olarak üst ön tarafı şişir.

6-bunu anlatamıycam. kötü bi örnek yaptım. sen güzel bi şekilde yap.

7-kafaya formlar ekle. bomboş duruyo.

bu kadar.

hadi bak süper olcak ha![signature][hline]ben olmuşum imza..

Sosyal ağlarda paylaş

güzel. ama aşağıya doğru olan kısımların da koyu olması gerekiyo. mesela tırnakların altı. en koyu olmsı gereken yer orası. bacakların altı felan. anladın? onu da yaptıktan sonra, alttaki layerı kapat, siyah temize çektiğin alanı seç (layerın üstüne ctrl ile kliklesen yeter) paths bölümüne git. oka bas convert selection to path, 0,5

bi de o halini upload et boyamaya başlayalım.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Sosyal ağlarda paylaş

bekle az bi örnek vericem.

aha bak. sağ taraftaki elipsin içinde çizginin kalınlığının dinamizmine bi örnek. gölgeye girdikçe kalın, gölgeden çıktıkça ince. solt araftaki ikisi de ön arka ilişkisi..

fazla üstünde durma şimdi aklında bulunsun. bitir upload et. boyamaya geçelim :)

[signature][hline]ben olmuşum imza..

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 05 Nisan 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

layers ın olduu yerde paths diye bi ayraç var. bas oraya. sonra yandaki ufak oka bas. convert selection to work path
05, pixels.
akabinde ctrl ile work pathe bas. yeni bi layer aç. doldur siyahla. alttaki layerı kapat.
[signature][hline]ben olmuşum imza..

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 05 Nisan 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...