Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Halen ps de boyamayi pek tuturabilmis degilim, milletin yaptigi gibi olmuyo, boyama kitabi gibi oluyo. Neyse genede gosterim yaptiklarimi. Bu ilk sketch : Buda renklendirilmis hali: her turlu elestri bekliyorum, teknik onerileride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 .......Bacaklar........[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 anlamistim bacakta birsey oldugunu, yanliz boyle tek kelime yazip birakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bu resim olmamış kardeş. genel olarak yani. bi olmama trendi tandansı içinde adeta. eskizden tamamen emin olmadan bi resmi bitirme derim sana. önce eskizleri alalım ub gibi işlerde. yapalım yorumumuzu. ona göre biraz daha değiştir. akabinde olduğu zaman bitirmeye doğru git. bi de çıplak vücut çalış.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ok sagol. gerci okulda ciplak model cizdik ama kafadan cizmeye gelince olmuyo. Neyse suan baska bir cizim yapiyorum ama sadece tablet, kagida cizip scan etmekle ugrasamicam. senin 100 opacity 10 flow onerin (digerki topicde) super birsey, ben surekli opacity i dusuyordum ama olmuyodu. figuru cizim gonderirim, ona gore boyamaya devam ederim. sagolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 reca ederim cankuş :)[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bunu yaptim, neler yanlis, neler eklenmeli?[Bu mesaj Draven tarafından 04 Nisan 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 şimdi eskizi hor görmemek lazım. eskiz bitmiş hale ne kadar yakın olursa o kadar iyi. şimdi mesela hiç bi structure çalışması yapmamışsın. ne kemik yapısını, ne kas yapısını düşünmüşsün. böyle yapmasan daha iyi. o yüzden mesela lastik gibi olmuş bazı yerleri. misal kolu. sana figür hakkındaki bütün bilgileri verecek bi skeç yapman gerekir. bak mesela michelangelonun bi skeci: orta çizgiyi figüre ekle. bu da yine sana yön gösterici bişi olur. bu tür alien tadında şeyler çok faydalı diil. çünkü "abi ben öle yaptım oldu" deme durumu var :) dememen lazım. kaçış oluyo biraz. karikatür de aynı. önce insanları hayvanları filan yeyip bitirmek lazım bi. tabi yine yap sen de, aklında bulunsun bu da... efenim, hah ayaklar. şimdi insanoğlu herşeyi başka şeylere benzetip yeni bişi üretir. hayalgücü kısıtlıdır. bi benzerini görmesi lazım yani. misal senin yaratığın ayakları. şimdi bunun benzeri doğada var. ve onun bi mekanizması var. o mekanizmayı burda göz arıyo. yani kısa kesiyorum, bunun canlandığı zaman yaşayabilmesini sağlamaya çalış biraz. o kadar ciddiye almıyorum eğleniyorum da diyebilirsin. benim bu dediğim kendini geliştirmek için yapman gerekenler. yoksa herkes eğlenebilir tabi. eğlenirken de öğrenilir. ama en önemlisi bu temeller işte. az bişi yaptım ona da bi bak. iyice bitir skeci. iki resmi üstüste koyup layerları açıp kapayarak daha iyi görebilirsin farkı. çok da bişi yapmak istemedim seninkini bozmamak için. devam et sen bi ilerki aşamasını yolla. [signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bu arada kemik yapısı derken, illa kemik çizmene gerek yok içine. silindirler, küreler, dikdörtgen prizmalarla filan da işini görebilirsin. yeter ki içerdeki kütleyi dikkate almanı sağlasın.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 seninkine bakarak editledim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sağ kolu düzeltmişsin solu unutmuşsun bu sefer. sağ dirsek ordan görünmez. ve daha ne diyim bilmiyorum. DETAY EKLE!!! eğimler formlar belli olsun. kafayla da uğraş. yamuk duruyo. orta çizgi çiz. korkma pisletirim diye. elini korkak alıştırma. heryeri çiz.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kafayi duzelttim, sol kolu tamamen degistirdim, cunku ne yapsam duzelmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ahah! olm sol kolu diil sağ kolu değiştirmişsin. o iyiydi :D bi de adam mı yiyosun ya? içerilere bööle çubuklar yerleştirmişin. ama hiçbişeyi değiştirmemişin? eğer değiştirmiceksen niye çizdin? anlatamıyorum ben sana..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bütün bunlar tutorial ımız yok ondan oluyor tutoriallar olsa böyle hatalara düşmeyiz di mi Draven[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 draven sana önerim önce doru ölçüleri tam anlamıyla öğren,bitir ondan sonra istedigin tip deforme resimleri yaparsın[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bak skeç dediğin şeyin mesela şöyle bişi olması lazım. formları sana anlatmak için yani. bizzat sana yardımcı olsunlar diye çiziyosun.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ne bilim, bazen sansima heralde, cok iyi figur cizebiliyorum, baya dengeli oluyor hersey, ama bazen olmuyo. benim gibi bilmeden cizim yapana lamer denmez de ne denir :P edit: seninkini gormeden benimkini yolladim neyse :) harika olmus ya [Bu mesaj Draven tarafından 04 Nisan 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hani yanlislikla sag kolu degistirdim ya, yukarda duruyo, sence iyimi o? oyle kalsinmi? yoksa eski halinemi dondurim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eski haline döndür. formları belirt. sonucu bekliyorum.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 o bazan olup bazan olmamasının sebebi işte bodoslama çizmen. oysa ki hatalarını rahatça görmeni ve düzeltmeni sağlıycak bi sistem kullanman gerekir. sürüyle referans noktası felan. kompozisyon zorlaştıkça daha da çok. skeçin mürekkep ve bitirme aşamasından daha çok uğraştırdığı işler çok. bi de bunu herkes yapıyo yani. yapmak daha akıllıca. öyle perspektifler, ışıklar var ki insan doğru çizse bile lan doğru mu çizdim diyo. hep skeç hep eskiz...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 biraz daha degistirdim edit: tamam kolunu dondurcem edit2: degistirdim[Bu mesaj Draven tarafından 04 Nisan 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 benim yaptığıma benzer bi hale getirsene. formlar diyorum. veya şöyle söyliyim. onun içini küreler ve silindirlerle doldur... bu arada güzel değişiklikler yapmışın. [signature][hline]ben olmuşum imza.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 04 Nisan 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sanirim olmadi ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 iyi yoldasın. bak şimdi göğsün bize göre sol tarafına bi elips çizmişin ya. güzel. onu oraya koymuşun. ama işte içinde o varmış gibi dışarı çıkması gerekiyo formun ordan. anladın umarım. şişkin olması lazım yani. bak keyif için çizmiyoz onları yani.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar