Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 messiyi kaptan yapmak iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ulan ben unutmuşum bunu ya takımın yarısı elenmiş yarısı duruyo eheh ciani falan var hala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Silphatos said: messiyi kaptan yapmak iyi fikirmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ilk 10dayım ve geliyorum dınıdınıdınıdı(shark müziği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 transfer yaptım sımdı zorluyorum ust sıraları hadı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 70 küsür puan geldi bu hafta, yarısı kaptan yaptığım messiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 head2head'de şampiyonum gibi artık, diğerininde de 2.yiz güzel sezon oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 diğerinde de birinçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 7.liğe yükseldim, 6. ve 5. kadrolar çok boşalmış, arayı tek maçta kapatabilir miyim bilmiyorum. İlk 5'te bitirip şampiyonlar ligine katılmak istiyorum. Küme düşenler çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 2 hafta kadro kurmayı unutunca 2.liğe düştüm böhü, o haftalardan biri de head-to head çeyrek finaline denk geldi erken veda ettim oraya da tebrikler silphatos iyi silkeledin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 head to head yarı finalde akspor silkelemiş benimkileri :( 9 galibiyet 1 mağlubiyetlik grup performansına yazık oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kusra bakma=p son haftalarda çıkışta benim takım ehue senle eşleşince de demiştim keşke finalde gelseydi hiç değilse finale çıkmış olurum fln diye de eledik bi şekilde=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kadro ayarlamayı unuttum lan off=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 rakibim de unutmuş ayarlamayı head2head de şampi oldum 2-2 bitti=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hadi geçmiş olsun, klasik de gitmedi iyi benim şampiyonluk fener gibi 2 kulvarda da uhaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 2011 icin de acsak mi bir lig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 açın yeni başlık fln yapın sabitlerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 noldu lan buna şifremi hatılamıyorum kaçıncı olmuşum girdim şimdi 2010 kalkmış kaçıncı olduumu göremiyorum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kimse oynamıyorki bunu 1 2 haftadan sonra ama açak yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar