Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyle ufak bir cerceve sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi efendim duvara vicik vicik cift tarafli bantlarla yapistirilmis posterlerden yavas yavas kurtulmaya kasiyorum, kucumlugumden beri mahfolmus saten boya, yeniden boyatmadan herseyi cerceve ile asiyim dedim

bizim cerceveci klasik adam boyle ince mat camla yapiyor iyi hos oluyorda hem cabuk kiriliyor hemde yatagin ustune yanina filan asicam deprem bolgesi hede hodo den tirsiyorum

boyle cam degilde mika veya sinemalarda veya alisveris merkezi healalrinda filan olurya ince plastik seffaf bisi ondan lazim

bu seffaf film gibi seyin adi nedir? bununla cerceve yapan varmidir? yapan yoksa nerden temin edilir filan bilen yardimci olursa cok makbule gecer
Mesaj tarihi:
İnce şeffafı tepegözlerde kullanılan asetat var. Bizim bir hoca
''Ben asistan olduğumda biz onları A4 boyutunda almazdık, büyük boyutlarda daha ucuza alırdık. Sonra keser A4 boyutuna indirir öyle kullanırdık. Asetata fotokopi yapapan büyük kırtsiyelerde satılıyor. İhtiyacı olan varsa oradan alabilir.'' demişti.
Belki onlardan bulabilirsen işini görür. Fotokopi baskı yapan yerlere bir bak istersen.
Mesaj tarihi:
Üstteki arkadaşın dediği gibi.Hatta onların bi hayli kalınları da var (çok kalın dediğime bakma 1 mm sdf) onları kullanabilirsin.Dosya kapağı asetatı deniyordu sanırım.
  • Yeni Oluştur...