Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı alıcam

-Dark_Angel-

Öne çıkan mesajlar

Pentium D 3ghz ve 2.5gb ramden oluşan sistemim var. Ekran kartım fosil oldu GeForce 6500 var. Yeni bi ekran kartı almak istiyorum çok bi bütçem yok fazla bişeyde istemiyorum zaten. Evde rahat rahat Cod4, Fallout 3 vs falan oynamak için. Ati HD 3650 falan düşünüyorum.
Ama asıl merak ettiğim anakartıma uyarmı bi problem çıkartırmı alacağım ekran kartı. Bi program yükledim buldum anakartımla ilgili bişeyler.

Anakart Adı Foxconn 945P7AA Series
Anakart Çipseti i945P

Bikaç şey daha yazıyo. Nasıl öğrenebilirim ne uyar ne uymaz.(Başka bi bilgiye ihtiyaç varsa söyleyin bakıyım) .
Sosyal ağlarda paylaş

ben de araştıyorum bu aralar.. önemli nokta power supply'ın yeticek mi yetmiycek mi.

kaç watt olduğunu , iyi bi marka olup olmadığına bi bakmak lazım.

9800 fazla geliyorsa 9600. o da fazla gelirse ati4670. 9600 yetiyorsa biraz daha dişini sıkıp 4770. dişleri kırılma noktasına kadar sıkarsan da 4850.

tabii 400-500 watt civarı bir güç kaynağı da cabası.

yukardaki 4 kartla da her oyunu tatminkar şekilde oynarsın diye tahmin ediyorum. en azından elindeki karttan baya bi artış olucağı kesin. ama elindeki işlemci bu kartların hakkını ne kadar verir , orası tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ben de yeni pc mde HD 4670 i tercih ettim.tabi sahip olunan bütçe çok önemli yoksa herkes bilir en iyisini almayı.Bi arkadaşında dediği gibi neredeyse her oyunu full detay oynuyorum 1680x1050 de.Cyrsis - gta4 falan olmaz tabe onlar orta detay çözünrlüğü düşürmeden oynayabiliyorum memnunum.fazla bütçesi olmayanlara tavsiye edebilirim.bu arada aynı modelin 512 mb ile 1gb ı arasında pek bi performans farkı yoq hangisini bulursanız artık."

Dier konuya yazdığım yazı.bide arkadaş 1280x1020 demiş ya o çözünürlükte oynayacaksan sana çok pahalı bişey gerekli deil zaten millet full HD oyun oynuyor :)ama bişi dikkatimi çekti çoğu oyun nvidia destekli.bu tü oyunlarda ati-nvidia performans farkı oluyormu test eden olduysa yazsın da bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...