Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 başlıkta belirttiğim gibi tek bir cd ye sığacak ve cdden boot edip çalıştırabileceğim bir linux dağıtımı araştırıyorum şu an gözüme slackware çarptı ancak bu dağıtımlar hakkında tecrübe edinmiş olan arkadaşlarımızdan bana tavsiyelerde bulunmalarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benim bildiğim knoppix var cd den çalışan[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 amaç ne ona göre değişir bu ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Knoppix[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 amaç linux öğrenmek ve hdd deki windowslara zarar vermemek şu an knoppix i cd ye yazıyorum vatana millete hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hemen bi kaç sorumuda aktariim şimcik knoppix gördüğüme göre bi ramdrive oluşturuo ve orada işlemlerini gerçekleştirior ben ethernet kartımın driverini yüklemek istiyorum ancak hard disk ve cd-roma nası ulaşacağımı bilemiyorum ( bu arada cd writerda knoppix cdsi var bide philips dvd-rom var ) bi driver install etmem için izleyeceğim yoluda bi aktarıverirseniz daha çok linuxte zaman geçirmeme olanak sağlamış olursunuz şimdiden tişkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bunlar 36 kere yazıldı o yüzden kısa kesicem, man yazarak manual lere ulaşabilirsin: man modprobe => driver tanıtmak, yüklemek vs. man ifconfig => ip tanıtmak vs. man mount => cdrom tanıtmak vs.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar