Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 başlıkta belli olduğu gibi direct2drive 5. senesini kutluyor.. bununla birlikte 5 hafta boyunca 50 farklı oyunu 5£ karşılığında satacaklarmış.. her hafta farklı bir kategoride liste çıkaracaklar.. ilk hafta kendi seçtiklerini koymuşlar.. ahan da link.. satışa sunulacak oyunların tümü belli değil ama ilk haftaki liste fena durmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kopyalayalım da ayıp olmasın Civilization 4 £19.95 £5.00 Add to Cart Sid Meier's Railroads! Sid Meier's Railroads! £14.95 £5.00 Add to Cart X-Com Complete Bundle X-Com Complete Bundle £8.95 £5.00 Add to Cart Empire Earth II Empire Earth II £9.95 £5.00 Add to Cart Empire Earth III Empire Earth III £19.50 £5.00 Add to Cart Empire Earth 2: The Art of Supremacy Empire Earth 2: The Art of Supremacy £7.95 £5.00 Add to Cart Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition £9.95 £5.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 En yenisi 3 senelik falan. Pound bir de. (td) ama haber verdiğin için teşekkür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben mesaj yazmamış mıydım ya buraya demin, ya silindi ya da kendimi kaybediyorum sdf. orda bir tek civ4 £5'u hakediyor bence, gerisine verilir ama bi indirim/ucuzluk olayı olmaz o. 3. hafta rpg/mmo ve 5. hafta EA oyunları varmış onları bekleyeceğim. güzel bir şey çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bu hafta ben de bir şey almam.. mmo haftasını bekliyorum da revaçta olan oyunları koymazlar sanırım heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Tek mi satıyorlar bilmiyorum ama Civ BTS'suz oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 iki hafta sonra RPG/MMO haftasiymis guncel tutun topigi veya o gun oyunlar aciklaninca uplayinda guzel birseyler duserse kacirmiyalim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 degismis bu hafta. bioshock, pirates!, frontline felan var. pek sanmiyorum daha iyi oyun vereceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar