Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 tamam da grudgecım eger oyun oyle skırmısh tarzında oynanıyosa asıl guzelliği minyaturlerin guzel olmasıdır... ona bakarsan kagıttan yapılmış üzerine adları yazan taşı sembolize eden kağıtlarla da satranc oyananabilir... alsammı yaa? ne diye geçiyoki dnd miniatours?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kalabalık combatlarda baya faydası oluyo walla...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yuh shapshal, aynı mesajı da nasıl 3kere ustuste yollamayı başardın...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 oha heheh şimdi gördüm ben de. adı D&D Miniatures. başlangıç için olan ve şiddetle tavsiye ettiğim starter pack,ve daha sonradan ek adamlar falan veren expension packler var.normal skirmish tarzı çok güzel minyaturler de çok güzel. istersen wizardsın sitesinden bakabilirsin. www.wizards.com[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redthorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: ermynorac, 22 Mayıs 2004 19:23 tarihinde demiş ki: axis&allies nerde satılır acep ? varsa istanbul'da bi yerde netten almayı tercih etmem. Risk'te bir de gerçekçi olmaması kafamı bozuo o ne ööle bütün dünyayı alıyorum falan :) bir tanesinde japonya üzerinde savaşılıyordu sanırım, oda risk olabilir ama bizim buralarda bi tek versiyon u satılıyor :( Shogun Total War olsagerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: arcane, 19 Mayıs 2004 05:09 tarihinde demiş ki: masaüstü oyunlarda rol yapmicaz diye birşey mi var ;) mesela ben monopoly de banka hırsızı rp si yaparım :P ahahhaha iyi bir rol bende isterim bende..[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 gizli hedefi tavsiye ederim boarding gamede. ne axis&allies kadar karmaşık ve kurması zor nede monopoly kadar basit ve şansa bağlı. Hatta biz coşup işi rpg'ye bile döküyoruz. Japonya ve avrupa üzerinde geçilmez alman ordusu kurmayı başardım. :))[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v-Rainmax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hic warhammer duyaniniz yok heralde ?, en iyi masa ustu hobisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ve en pahalısıda ;)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar