Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Eveeeeeet Fransız yapımı çizmeli kedi gelmiş.. benim pek gözüm tutmadı ama;izleyince karar vermek lazım; ve shrek'teki çizmeli kedi daha bi şekerdi sanki.. fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Çocukken favori masal karakterim. Sinemada değil ama evde izlerim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bugün izledim.. bazı animasyonlar gibi doyurmasada hoştu fransız yapımı olmasından kaynaklanan güzellikleri var müzikleri hoş ve karakterlerden özellikle prenses mona ve küçük pier.. kıza tekrar tekrar baksası geliyor insanın :D ve saç renklerinin genellikle kızıl ve tonu olması da dikkatimi çekti.. neden bilmiyorum.. izlenebilir bir çocuk animasyonu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 az önce izledim yutubda fragmanı. çok garip geldi. seemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fragmanı bende sevmemiştim ama izleyince kanın ısınıyor dublajda mehmet ali erbil var orta şekerli işte.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ve filmde arabalar için at yerine deve kuşu kullanılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar