itouch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Son 2 haftadır TOC 25 hard modunda 4-5 oyuncumuz bağlntı probleminden dolayı combat başlar başlamaz dc oluyor, oyuncu değiştirmemize rağmen bu sayı değişmemekle beraber düşen oyuncularmız halen devam ediyor. Eu formlarında bu tip sorunların var olduğunu söyleyen bir hayli oyuncu var, acaba sizlerde bu tip (combat başlar başlmaz dc olan) sorunlar yaşanlar varmı ve bu sorunun kaynağını bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hard mode değil normal mod olarakta sürekli kopmalar yaşıyoruz fight başlarken kaynağını bizde bulamadık hatta geçen çarşamba 7-8 kişi kopuyordu sürekli ve instance içinde dehşet delay lag oluyordu sonra ulduara gittik sorunsuz bitirdik raidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Thorim fight ve toc beast trioda bağlantı sorunu sizin bant genişliğinden kaynaklanıyor sanırım ama bu her zaman olan birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 itouch said: Son 2 haftadır TOC 25 hard modunda 4-5 oyuncumuz bağlntı probleminden dolayı combat başlar başlamaz dc oluyor, oyuncu değiştirmemize rağmen bu sayı değişmemekle beraber düşen oyuncularmız halen devam ediyor. Eu formlarında bu tip sorunların var olduğunu söyleyen bir hayli oyuncu var, acaba sizlerde bu tip (combat başlar başlmaz dc olan) sorunlar yaşanlar varmı ve bu sorunun kaynağını bilen varmı ? Aynı şey bizde de oluyor, bug var diyorlar çünkü sadece türklerde değil yabancılarda da aynı dc ler yaşanıyor, özellikle p1 bittiği anda oluyor.. biz bu yüzden bu hafta denemiyoruz 1 hafta geçsin dedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 herhangi phase baslarken yada sonunda olan sorunlar genelde ya yogun network u kaldıramayan oyuncu baglantısı yada Deadly boss modes un aynı versiyonunun kullanılmamasından oluyor. statik Ip olmayanlar modem reset ve sonrasında cmd yazıp ipconfig /flushdns desinler belki bir duzelme olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 15-20ms le oynayan allahin swe si dusuosa sorun pek baglantida degil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Deadly boss mods'a update geldi bi kac gun once * Reduced memory usage when showing a lot of warnings Eskiden DBM mimiron son phasesinde, falan filanda bilgisayarimin donmasina sebep oluyordu, sonra dc oluyordum. Simdi biraz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Miraul isterse 0 msle oynasın o an bağlantın kaldırmıyorsa patlıyorsun dc oluyon bende 150 ms ıle oynuyorum ama dc olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi zilyon tane combattta sorun yasamio herif orda fazladan gelen 10-20kb imi kaldirmiycak interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 itouch said: Son 2 haftadır TOC 25 hard modunda 4-5 oyuncumuz bağlntı probleminden dolayı combat başlar başlamaz dc oluyor, oyuncu değiştirmemize rağmen bu sayı değişmemekle beraber düşen oyuncularmız halen devam ediyor. Eu formlarında bu tip sorunların var olduğunu söyleyen bir hayli oyuncu var, acaba sizlerde bu tip (combat başlar başlmaz dc olan) sorunlar yaşanlar varmı ve bu sorunun kaynağını bilen varmı ? bizdede nedense özellikle healerları seciyor combat baslıyor healerlar direk dc, ama kesin 2-3 kişi düsüyor düştükten sonrada bazen login server down diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bağlantınız biraz kötüyse obje çokluğundanda dc yiyorsunuz mageler minor imagelere falan abanırsa aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 selamlar ben kendi çözümümü ilk ulduar25 raidimde bulmuştum umarım sizede yardımcı olur. bütün efekt seslerini kapadım bazen raid buff yapılırken bile oyun donuyordu sesleri kapadıktan sonra oyundan donma/dc gibi sorunlarla karşılaşmadım.şimdi toc25 e de giriyorum yine aynı şekilde bütün efekt sesleri kapalı yf vs kullanmıyorum sadece deadly boss un efekt sesi ve ventten gelen sesler açık internet gerçekten sorunlu değilse düşmüyorum. çok kastığı zamanlar oluyor 1-2 sn lik lag spike/donma, gm dps! bloodlust! dediğinde yavaşlamalar oluyor ama ölümcül hatalar yaptırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 valla bendede oldu bi kere kapadim bikac addon bide full screen glowing i falan duzeldi bi daha gelmedi basima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Breakfast said: selamlar ben kendi çözümümü ilk ulduar25 raidimde bulmuştum umarım sizede yardımcı olur. bütün efekt seslerini kapadım bazen raid buff yapılırken bile oyun donuyordu sesleri kapadıktan sonra oyundan donma/dc gibi sorunlarla karşılaşmadım.şimdi toc25 e de giriyorum yine aynı şekilde bütün efekt sesleri kapalı yf vs kullanmıyorum sadece deadly boss un efekt sesi ve ventten gelen sesler açık internet gerçekten sorunlu değilse düşmüyorum. çok kastığı zamanlar oluyor 1-2 sn lik lag spike/donma, gm dps! bloodlust! dediğinde yavaşlamalar oluyor ama ölümcül hatalar yaptırmıyor. Bi tutorial falan yapabilir misin, efekt seslerini kapatip dbm'yi acik tutma falan filan? Ben kapatinca hicbirsey ses vermiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 dün bağlantı çok alingirliydi ikide bir spike girip duruyordu daha çok ondan da olabilir, gg ttnet, önümüzdeki raidlere bakıyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bi de araya bi soru sıkıştırayım,arada hata geliyor işte çok fazla hata nedeniyle yavaş çalışabilir addonlarınızı kapatmak istiyor musunuz falan diye,neyin hata verdiğini öğrenebileceğimiz bi add-on var mı? veya nası önüne geçebiliriz bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 swatter addonu error messagelerini guzellestiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Arada oluyor dunde oldu bg ye girerken özellikle yeni bg ye takılıp sonra oyundan dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar