Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ... yani şimdi dediysem, birazdan gideyim, bilet alayım. ayın 13ü gece 23.59'da bineyim . 14ü sabah 8:15'te izmire ineyim. okula gideyim, sınav neredeymiş neymiş ne değilmiş bakayım. yurda gideyim eşyaları koyayım. yemek memek, sonra yurtta oturulur bi şekil. ayın 15i sabah kalkayım sınava gireyim. sonra lexius'u arayayım. ama msn'de falan görüp numarasını istemek lazım. diyeyim ki, lan, gezdir beni sinsi. o da umarım ki tamam desin. akşama kadar gezeyim, 15i gece yine bineyim ordan, 16sı sabaha ankara'ya son günlerimi geçirmek üzere döneyim. plan budur. kamil koç dünyasına akayım di mi lan. 35 lira diyo iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 gez gez gezerken banada ugra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 eter, hazırlığı geçmeyip izmirdeki güzel günlerini 1 yıl daha uzatabilirsin. MEME çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet aldı biletleri. lex, söz sende. dur bakim msnde misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 meme diyorsunuz göç başlıyor buraya yapmayın etmeyin bize kalmıyor sonra kavgalar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 tamamdır lexi bağladım. o ye izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Arkadaşlar burda hiç meme yok.GELMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Dartanian said: Arkadaşlar burda hiç meme yok.GELMEYİN lexin memeler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben memesinde değilim işin hacılar. edit: ABBOOU! lex dünya ahiret bacım olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Eternalus said: ben memesinde değilim işin hacılar. Olsun buranın memesinden de faydalanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 etinden sütünden, memesinden, hatta düz hesap memesinden diyebiliriz, hepsi içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar