Skroce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 NoTwisT said: Kiz arkadas edin uzer o seni bi guzel. ha birak üzmeyi agzina bile sicar. cok zevkli hemen edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bazen banada oluyo böyle 40 tane şey üst üste yaşayınca aman saldım çayıra mevlam kayıra diyosun. sallamıyosun üzülmüyosun da. boşver gamsız olmak iyidir. bide öyle en ufak sorunda enteller gibi psikologamı gidiyim napıyım filan olmaz. azıcık kendi kendiniz doktoru olun. güçlü de olun tabi. psikolog cok ekstra bişey de yapmıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ıssız adam olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Kalbin ölüyor. Gamsız olmakta iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 16-18 yaş civarında bazı genclerde görülen metalci sendromu. metal dinlemesen bile buna bu ad takılmıs yapacak bişey yok. belirtileri "olum anam ölse aglamicam lan" "babam tokat attı güldüm" gibi... geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 29 yasima gireceğim önümüzdeki aralık,nasıl bir sendromsa bu aman hiç geçmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 fakirlerde geç görülebiliyor bu sendrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 şahsen benimki 5yaşlarındaydı zenginlikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Benim gönlüm zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Gel ben seni üziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zettameda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bilinçaltı ani şok anlarında üzülmek üzülebilmek zordur. adeta nasırlaşır insan.normaldir hersey gibi oda gelip geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Duyarsizlasma diye bisi var o bende de artti su son 1 senede felan. Onumde adam olse hop diye uzerinden atlayip yuruyebilirim. Neyse zamanla gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Perspective said: Neden bilmiyorum baya ruhsuz oldum son zamanlarda nekadar aksilik olursa olsun hicbirseye üzülmüyorum , sizce bu iyi birseymi yoksa bir psikologa gitmelimiyim :)idolümsün hayattaki en büyük amacımı başarmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Üzülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Yaş armudun üstüne soğuk su içiyorsun. Sonra tuvalet olmayan bir mekanda arkadaşlarına buluşuyorsun. İnan çok üzüleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Üzgünüm bunu artık yazmak zorundayım: 'Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 üzülmek için doktara mı gitmek istiyorsun? üzerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar