Khelben Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 The_Delucian said: anlamadıgım futbol bilgimle barajdaki futbolcunun zıplaması diye birsey soz konusu degildir, barajdaki adam parmak ucunda uzamaya calısır, atılan olası sutun hızı heesaba katılırsa topun gelisine gore zıplama yada zıplamama kararı veremezsin cunku o kadar zamanın yok, eger zıplarsan yerden duzgun bir sut gol olur zıplamazdan barajı asan top gol olabilir, parmak ucunda esnemeye calısacaksın hepsi bu, ha baraj dedigin baraj gibi olmalı , emre arda falan la baraj yapacagına hic yapma daha iyi belkide, kaleci topu daha duzgun gorur ... onlar önder balta servet tuncay. yanlış görmediysem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Delucian, Eğer topu ve vuracak oyuncuyu iyi takip edersen zıplayıp zıplamamaya çok rahatlıkla karar verebilirsin, veremiyorsan eğer baraja geçmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 harrykewell said: Delucian, Eğer topu ve vuracak oyuncuyu iyi takip edersen zıplayıp zıplamamaya çok rahatlıkla karar verebilirsin, veremiyorsan eğer baraja geçmezsin arkadaşım, mümkün değil. çok net frikik golü. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ayrıca adamlar iyi zıplamış geçte kalınmamış gayet güzel goldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Dartanian said: Ayrıca adamlar iyi zıplamış geçte kalınmamış gayet güzel goldü ben futbol hayatım boyunca ilk defa biri baraja laf attı bu şekilde şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ya kaç km hızla giden top ve 9metre ilerisi sadece baraj suçlanır mı ya.2.20 metre boyunda adam olsa zıplaması iyi olursa o adam belki engeller.Ne güzel çaktı herif 90a ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 top falso aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu golde en kabahatsiz adam kalecidir dedim ben, sonra laf döndü dolandı nerelere geldi... En sonununda futbol okulu açtıracaksınız bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Acırım o okuldaki çocuklara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 keşke çocuk olsalar, o zaman işim daha kolay olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 1- Emin olarak bir şeyi söylemek istiyorum.Son 20 dakikada bizimkiler yusuf yusuf ya ; tüm topları Arda'ya attılar .Arda'dan mucize beklediler .Arda'da başaramayınca ne oldu: arda .ıçtı . Var mı böyle bir şey ya , nasıl spor yorumcuları bunlar ? Adam Jesus sanki. Ardanın arkasına kazık dikip İngiltere'yi deplasmanda yenmesini falan beklicekler artık. 2-Fatih terim tam olarak bir sikkosun. 3-Ersun Yanal sevindi birazcık bu işe. 4-Mustafa Denizli takımın başına gelemez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 lan o frikik golünde hata falan aramayın herif süper gol attı. nereye çıkarıyon o topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 artık getirin yılmaz vuralı şu takımın başına.bir fırsat verseler adama döve döve dünya şampiyonu yapar şu takımı ya. gerçi şaka maka şu an ki durumdan daha kötü duruma sokamazdı yılmaz vural milli takımı bu elemelerde. umarım şu 2 maçtan sonra istifasını verir terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Tam okudum Yılmaz Vural lafını karşıma bu çıktı http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1198228109284&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben anlamadım günlerdir, haftalardır, aylardır milli takımın hazırlandığı maç bu mudur. Sen Estonya maçında kendini o kadar kas Bosna'da ilk yarı tel tel dökül. Gerçi 2. yarıda pek birşey olmadı ama o futbola ilk yarıya göre iyi diyebiliyoruz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar