Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silivri ve İstanbul sele teslim

paspatur

Öne çıkan mesajlar

MacLeod said:

çatalca merkezin 2 km dışında yazlık evimiz var. ailemi sas komandoları kurtardı 2 saat önce botlarla, biraz önce eve vardılar. 3 katlı villamızın ilk 2 katı komple su basmış. annemin anlattığına göre su öyle gelmişki bir anda köpeklerimizi bile alamamış içeri.

köpeklerimizin birini dün babam 3 çiftlik ileride bir evin çatısında buldu. babamın arabası pert olmuş ve evimizin ilk katı tamaman kullanılamaz hale gelmiş. 200 metre gerimizdeki at çiftliğinde bir hanım teyzenin cesedini kmlerce uzaktaki bir köyden buldular.

biz 6 yıllık köpeğimizin selde kaybolmasına bile günlerce üzüldük, yatağımda saatlerce uyuyamadığıma göre bu selde yakınlarını arkadaşlarını kaybeden insanların halini düşünmek istmeiyorum.hepsine büyük sabır diliyorum. üstüne üstlük yaşanan bu acılardan sonra bu devletin başbakanı televizyona çıkıpta utanmadan sıkılmadan 'derelerin intikamı acı olur' diye konuşupta orada bulunan tek bir insanın sesi çıkmıyorsa diyecek bir söz bulamıyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

macleod,çok geçmiş olsun.

bugün felaket yağdı.şimdi haberlerde izliyorum da mahvolmuş yine insanlar =(
hayvan barınaklarını falan gösterdi sabah televizyon,köpekler telef olmuş,belediye başkanını arıyorlar adam "ne gerek var kepçeye falan bu saatte yağmur yok birşey yok" falan diye cevap veriyor.seçim zamanı olsaydı nası ayakları vura vura koşardı hey allam.
şu mezarlıklara da üzüldüm zaten.gop-cebeci mezarlığında kemikler falan ortadaymış =(
of rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...