Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 adına da belge dedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yağmur falan yok şu anda. "çok pis yağmur geliyo" dediler hala gelmedi. sabah filan gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sylian said: Az önce bir haber izledim, adamın biri cep telefonuyla sele kapılan bekçiyi çekiyor ve o sırada bunu facebook'a koyarım diye seviniyordu. Ne kadar rezalettir ya, yukardaki zihniyetin yağmacılardan bir farkı yok benim gözümde. Yağmacılar daha bile iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Burası yağıyo durmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 MacLeod said: çatalca merkezin 2 km dışında yazlık evimiz var. ailemi sas komandoları kurtardı 2 saat önce botlarla, biraz önce eve vardılar. 3 katlı villamızın ilk 2 katı komple su basmış. annemin anlattığına göre su öyle gelmişki bir anda köpeklerimizi bile alamamış içeri. köpeklerimizin birini dün babam 3 çiftlik ileride bir evin çatısında buldu. babamın arabası pert olmuş ve evimizin ilk katı tamaman kullanılamaz hale gelmiş. 200 metre gerimizdeki at çiftliğinde bir hanım teyzenin cesedini kmlerce uzaktaki bir köyden buldular. biz 6 yıllık köpeğimizin selde kaybolmasına bile günlerce üzüldük, yatağımda saatlerce uyuyamadığıma göre bu selde yakınlarını arkadaşlarını kaybeden insanların halini düşünmek istmeiyorum.hepsine büyük sabır diliyorum. üstüne üstlük yaşanan bu acılardan sonra bu devletin başbakanı televizyona çıkıpta utanmadan sıkılmadan 'derelerin intikamı acı olur' diye konuşupta orada bulunan tek bir insanın sesi çıkmıyorsa diyecek bir söz bulamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 macleod,çok geçmiş olsun. bugün felaket yağdı.şimdi haberlerde izliyorum da mahvolmuş yine insanlar =( hayvan barınaklarını falan gösterdi sabah televizyon,köpekler telef olmuş,belediye başkanını arıyorlar adam "ne gerek var kepçeye falan bu saatte yağmur yok birşey yok" falan diye cevap veriyor.seçim zamanı olsaydı nası ayakları vura vura koşardı hey allam. şu mezarlıklara da üzüldüm zaten.gop-cebeci mezarlığında kemikler falan ortadaymış =( of rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 çok geçmiş olsun macleod..Umarım tekrarlanmaz :S Şuraya bak yağmurdan korkar olduk saolsun ülkemizin başındakiler sayesinde.. Şimdi izliyorum Ankara'da metrolara sel için önlemi kum torbasıyla almışlar şaka gibi girişlere kum torbası koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "Tatar Ramazan" said: http://www.hurriyet.com.tr/_np/5077/8785077.jpg http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12458417.asp?gid=229 Bu ne olm, herif torununa pastelle resim çizdirip, basına sunum mu yapıyor!!??? AHAHHAHAHAHA ahaha tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "benim hic sunum yapcak mekbukum olmadi agbiiiii :'(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahahaha koymayın şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/4128/46450xnullx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bu adam south parka belediye başkanı olsun. tam uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tekirdağa tanklarla girmişler http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/09/12/tekirdag.kumbaga.tanklar.sevk.edildi/543138.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fabrikalara bir dakika uzaklikta askeri kamp var, belediyenin de iki tane is makinesi oldugu dusunulurse askerin yardim etmemesi icin hicbir sebep yok. tasan dere bizim yazligin 20 metre arkasinda, 1. kati su goturmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Norak said: tekirdağa tanklarla girmişler http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/09/12/tekirdag.kumbaga.tanklar.sevk.edildi/543138.0/index.html tayyipin helikopterle kaçtığı gözlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1104511301186&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar