fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 selam, az önce win7 rtm yükledim, yüklemeden önce harddiskim çalışıyordu, hdd takılıyken yüklemeyi bitirdim şu anda taktığımda bir tepki vermiyor pc usbyi görmek dışında, ama çıkartınca 1-2snliğine bilgisayarımda hddnin varlığını ve kaç gb boş yer olduğunu falan görebiliyorum. fiziksel bir darbe almamış olsa da daha önce aldıklarından dolayı bozulmuş olabilir bişey ama genel olarak öyle bişey olduğunu sanmıyorum. bu harddiski ya da daha önemlisi içindeki bilgilerimi nasıl kurtarırım. nasıl mount edicem ? recovery toollar ya da partition manager gibi bişey iş görür mü ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 sorun fizikselse içindekileri kurtarman imkanlar dahilinde değil sanırım. fakat senin sorunun win7den kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 farklı pclerde denedim, sonuç aynı. sorun fiziksel olsa benim bu diski çıkartırken boyutunu falan görememem lazım. halbuki 2sn görüyorum. mount ederken bir problem oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 hdd ilk taktığında bilgisayar tepki veriyor mu oksa sadece hd çalışıyor ama pc görmüyor mu? bu şekilde biri 500gb diğeri 1tb olmak üzere iki hddyi 3 gulhü 1 elhamla gönderdim fakat hiç birinin içerisindekileri kurataramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 harddiski mahvettm şimdi içini açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 helal team. yalnızca güç ünitesini değiştirmende işini görebilirdi. adaptörle çalışıyorsa onu bi değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Vindoz 7 ve vista'nin malligi o muhtemelen. Keske acmadan once XP'de falan deneseydin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Dur tahmin edeyim hard diskin siemens mi ? çünkü siemens hddlerde bu sorun vardi ama düzeltildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 mümkün olursa aletin son halinin fotolarını alabilir miyiz fast, merak ettim. topiğe abone olayım da unutmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar