Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatile gidejaum amma velakiin nireye?

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

bence böcek görmek istiosan marmarise - denyo tipler için bodruma - eğlence için çeşmeye - dinlenmek ve mükemmel deniz için kemere - arkadaşların varsa da antalyaya git (nasolsa arkadaşlarınla yapıcak bişi bulursun antalyaya 5 sene önce gittim hatırlamıorum da:))
kemer güzel yer bence ve böcek yok ve bisiklet kiralama çok ucuz:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

doga istiosan cesmeye gitmicen, bodrumda da makiler vesaire dısında fazla bi doga yok.

ama dersenki ben su sporlarına ilgiliyim ozmn direk cesmeye gidicen, ku kayaa wakeboard windsurf ve bililmum su sporları icin mukemmel bi yer. her yaz gidiorum 2 hafta fln kalıorum sorf icin, bakalım bu senede gidicem insallah ruzgar guzel olur.
cesmede gecelerde valla cok guzel deil, pek kaliteli glence yeri yok benim zevkime hitab eden simdilik. ama alcatıda laila acılıomus :P aksamları genelde millet ılıcaya veya cesmeye iner, oturur sagda solda yemek yer sinemaya fln gider, yani millet turistlik yapmaz fazla, yerli halkla ozdeslesirsin

turkbukunde ev var, eet biraz saglam tutman lazım cuzdanı bodrum icin, ama dersenki ben "cool takılırım" yatarsın iskeleye butun gun manda gibi alırsın bitane de ickini paslar gibi yatarsın fazla odemeden de ama daha cok 35+ işi bunlar. eglence istiorum diosan ztn turkbuku yanında golkoy var orda havana var bizim yas grubuna hitaben,.[signature][hline]
FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 14 Haziran 2004 10:49 tarihinde demiş ki:
bodrum'un içine gitmeyi düşünüyorsan aman diyim, sakın.
çok feci olmuş orası, çarşı tarafı her yer 3 dolara lakost, 5 dolara moşino satan dükkanlarla ve kötünün de kötüsü bööle 3 yaz öncesinin hitlerini (bu yaz macarena çalsalar şaşırmam mesela) çalan berbat batakhanelerle dolu. öbür taraf, yani marina tarafı da çok fifi. bööle yüzlerinde 27 kilo makyaj olan kadınlar, yakası bağrı açık adamlarla kolkola mehmet alierbilin barına filan gidiyo.
ay ay ay...
geçen sene uğradık biz, 45 dakika sonra haykırarak kaçtık.

okadarda fena diil be ema
ben 7 senedir gidiyorum yazlığa
türkbükünde nezih biyer geceleri barları pahalı özellikle ship ahoy die bir bar var orası baya sulu biyer
neyse bodurmun içinde gidilebilicek bence iki bar var
biri körfez dieri adamik çok güzel çalıoalr rock lfn
300-500 istiosan öle bar çok var ama içerde bodrumun yerliler var yazkış orda yaşayanlar "TURİST GELDİİİİİİİİ ÜLEAAAAAAYN" die akın edıolar birazda kaslılarsa vücuda yapışan bi tişörtü giydimmiydi tamam
turist rusun zaten niyeti var soluk otel odasında alınıyor hoş diil yanı
halikarnasa gidebilirsin güzel orası da baya
ayrıca marina tarafı değilde halikarnasa doğru yürürken sahil de barlar var oralarda fena değil..
nezih yerler bulursun aslında[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında marmarise çok geldik marese özellikle

o yuzden biraz daha alternatif arıyoruz abimle böle rent a car yapıp kıyı kıyı gezmek de planlarımız arasında

turunç iyidir bunun için de

bakalım

ne dersiniz[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

Çeşme...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 14 Haziran 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Denizi, kısları, internet cafelerinde 2mb bağlantı var hepsi full uocu, gunesi, arkadaslık ortamı......................

deniz son zamanlarda kirlenmeye başladı
kızları .. yorumsuz. tartışmaya baya bi açık :)
istanbulda ya da ankara full uo cu tayfayı heryerde bulabilirsin
güneş heryerde aynı
arkadaşlık ortamı hadi neyse o sana bağlıdır o ortamı başka yerlerde de yaparsın

bunun dışında birşeyi yok işte ayvalığın :) sürünüyoruz kaç yıldır oralarda hehe
neyse yerel yönetim değişti artık bişey yaparlar elbet.

ama ayvalığı bodrum çeşme gibi yerlerle karşılaştırmak saçmalık olur... henüz.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Sosyal ağlarda paylaş

tatil için neden güneyi düşünüyorsun?
bence birçok güzel yer var Türkiyede hem eğlenebileceğin, hem dinlenebileceğin, hem gezebileceğin??
illede denize gircem diyosan o ayrı ama, havuzada girerim dersen çok yer bulursun.

Güneyde sahilinde en beğendiğim yer, marmaristi.
Hiç beğenmedim yer se Kemer'di.. çünkü şehrin elektirikleri gitmişti. O sıcakta ne klima çalışıyordu, ne başka bişi. Yapış yapış olmuştuk arklarla.

Sen bence marmaris ile çeşme arasında karar kıl. ;)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...