Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatile gidejaum amma velakiin nireye?

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

efenim tatile gitmeyi planlıyorum rahat rahat oh miss güneyden güneyden böle

1 hafta kaçajaum muhtemelen 3 - 10 temmuz arası

bu süre zarfı içinde nereye gitmemi tavsiye edersiniz

çeşme? bodrum? antalya? marmaris? kemer? side?

(valla bol 300 500 lü ve su kenarı biyer arıorum bodrum diicem ama bakalım )[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

bodrum'un içine gitmeyi düşünüyorsan aman diyim, sakın.
çok feci olmuş orası, çarşı tarafı her yer 3 dolara lakost, 5 dolara moşino satan dükkanlarla ve kötünün de kötüsü bööle 3 yaz öncesinin hitlerini (bu yaz macarena çalsalar şaşırmam mesela) çalan berbat batakhanelerle dolu. öbür taraf, yani marina tarafı da çok fifi. bööle yüzlerinde 27 kilo makyaj olan kadınlar, yakası bağrı açık adamlarla kolkola mehmet alierbilin barına filan gidiyo.
ay ay ay...
geçen sene uğradık biz, 45 dakika sonra haykırarak kaçtık.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlamayın, bodrum yarımadasına gidilebilir, gümüşlük, gölköy, türkbükü, yalıkavak, ot bok bi sürü yer var orda, ben dediklerimi bodrum'un içi için dedim.

olimpos ilginç bi yer. tahta evler var bööle, 2 kişilikten 10 kişiliğe kadar gidiyo, oralarda kalıyosun. yemek çıkıyo, duş var, barı da var iyi olanlarının. gayet bööle çiçek böcek doğa içinde birkaç gün için gidilebilir. ben olsam 3 günden fazla kalmam ama bi arkadaşım 15 gün kalmıştı :P

kelebekler vadisini biliyorsanız modları benzerdir olimposla.

ehe bi de, giderseniz "yanartaş" gezisine yanınızda fifi kızlar varsa katılmayın. karanlıkta dağa tırmandırıyorlar, biz gittiğimizde bi arkadaş baya arıza çıkarmıştı yılan çıkar, düşeriz, kayboluruz, hede olur, hödö olur diye...
Sosyal ağlarda paylaş

türkbükü de hızla fifileşmekte olan bir beldemiz.
bööle kasaba boyunca yanyana "beach"ler var. beach deyince de deniz üzerine uzanan bir iskelenin üzerindeki yastıkları ve 8 milyona satılan kolaları, 15 milyona satılan salataları anlıyoruz.

ama bööle 300-500 dünyası, hoş kızlar, bronz beyler yok mu? var. güzel pansiyonlar da var bööle fahiş fiyatlı olmayan. orda kalıp, gündüz de beachlerden birine demirlerseniz, uygun olabilir.

fena diil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...