Chewy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 şimdi hazırlıkta kaldım mlsf :( şubatta bölüme geçsem 2. dönemin derslerini okuyorum dimi?Yani seneyede 2'ye geçicem?Peki şubata kadar olan kısım yani 1. dönemi ne zmn alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 İrregular oluyorsun, 2den ders alıyorsun, ancak bir daha ki sene 1.sınıfıokuyorsun, sadece üstten ders almış gibi olduğun için, 2.dönem daha az ders alıyorsun, ve istersen 2.sınıf derslerini alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 peki 1. dönemdeki dersleri yaz okulunda alsam ondan sonraki sene 2. ye geçsem ? olmuomu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Chewy said: peki 1. dönemdeki dersleri yaz okulunda alsam ondan sonraki sene 2. ye geçsem ? olmuomu bu Şöyleki 2.dönemin tüm derslerini alamıyorsun, mesela Taşbilimi 2 diyelim, 1.dönemde taş bilimi 1 varsa, 2.döneminki taşbilimini alamadığın için eksik alıyorsun zaten 2. dönemide. Bir de Yaz okulunda hepsi açılıyor muki 1. dönemin? açılıyorsa mümkün olabilir, sadece alttan ders alırmış gibi ders alman gerekebilir önümüzdek sene. Ama genede zor gibi geliyor bana. Öğrenci işlerine danışmana vs sor mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar