Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 account deactive in nasi yapilcagini bilen varmi ? ultra salak bir sayfa yapmis obi soft. iptal namına hic bi sey yok. bilen varsa yazabilir mi ? kredi karti benim degil dogrusu daha dun active ettim ama kredi karti benim degil sakata gelmeelim[signature][hline]there will be nowhere to hide there will be no one to come find the truth grows down inside and not matter death comes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 merak etme kredi kartından herhangi birşey çekilmiyor sen trial acc. u normal acc. hailne getirmek için talimat vermediysen deactive diye bir seçenekte yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hesap suresı bıtmeden olmuyor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar