ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Biri Vista, biri XP iki laptop TP-Link bilmemne wireless modem. 2 mbit bağlantı. Browserlar fark etmiyor. Normalde açık olduğundan yüzde yüz emin olduğumuz sitelerden bazıları, bazen çat diye "bu siteye bağlanılamıyor" hatası veriyor. Mesela Facebook'a girmeye çalışıyorum firefox'ta, birkaç saniye deneyip bağlanılamıyor hatası veriyor, sonraki denemelerimde daha bağlanmayı bile denemeden hata veriyor. Bir süre sonra ise hiçbir şey olmamış gibi bağlanıyor. Bu hata iki bilgisayarda da mevcut, ikisinde de wireless var. Wireless la mı alakalı acaba, çünkü kabloyla bağlanmak gibi bir opsiyonumuz yok, bunu çözmek gerek. Danke şön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 modemi değiştirip dene. muhtemelen modem veya hattın durumu ile alakalı olabilir ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bu sorunu yasadiginda komut satirindan ping ve dns kontrolu yaptin mi? (ayrica dns lerin nelerdir, DNS degistirmeyi dene birde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 belirtmeyi unuttum bu arada, 4.2.2.3 4.2.2.4 kullanıyordum, tübitak dns lerini verdiler ekşiduyuruda, ondan beridir yazdığım gibi bir açılmama problemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 tam bende 4.2.2.2 mi kullaniyosun dicektim, gecen hafta benim basima geldi cunku, 4.2.2.2 4.2.2.3 kullaniyodum, degistirdim duzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar