Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Selam, dün bilgisayarı formatladım ve Vista kurdum neyse sonra klasik programlar falan derken Firefox kurdum ve durmadan başlıkta ki hatayı alıyorum tamam deyip devam edebiliyorum...googledan araştırdım bir 2 çözüm sunmuşlar denedim ama çözemiyorum sorunu, application daa klasörü user klasorum altında gözükmüyor, 2 derenin ortasında kaldım yardım pls...( Google Chromeda aynısını yapıyor...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Biraz daha uzun yazayim.../ Selam, dün bilgisayarımı formatladım ve Vista kurdum neyse sonra klasik programlar falan derken Firefox'da kurdum ve her açışımda şu hatayı alıyorum ; Could not initialize the applications security components.The most likely cause is problems with files in your applications directory .Please check that this directory has no read write restrictions and your hard disk is not full or close to full.....gerisi blablabla Not : SSL açık ama ek olarak bu hatayıda veriyor. An error occurred during a connection to login.facebook.com. Can't connect securely because the SSL protocol has been disabled. 2. Not : Internet Explorer bunların hiç birini yapmıyor :S Googledan araştırdım ve profile klasörünün permisonları gibi ufak tefek çözümler yazmışlar, herşeyi denedim ama bir türlü olmuyor en kötüsü google chromeda kursam oda TEMP klasörü üstüne yazmıyor gibisinden bir sorun veriyor...Galiba win profile da bir promlem var çünkü direkt user klasörüm altında application data klasörü görünmüyor, farklı bir şekilde çıkartıyorum çalıştırdan ama oradanda ayarları yapmama rahmen aynı problemi yaşıyorum firefox ile sil kur ve bilimum çözümü denedim ama bir sonuç alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar