SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çöp kutusundaki yaklaşık 200 tane 6 mblık dosyayı restore ettim ama ne geri geldi ne de çöp kutusunda kaldı, yok oldu resmen dosyalar, kafayı yicem nereye giderler, geri getirmenin bi yolu yokmu? ayrıntı:flashgetle indiriyodum baktım indirdiğim dosyanın aynısından bi tane daha çıkmış (asıl dosyanın adı altyazı yeni çıkan dosyanın adıysa altyazi) du bakalım birini siliyim dedim bi baktım diğeride silindi sonra restore ettim yukarıda anlattıklarım oldu nerde bu dosyalaaar!? not:bulamazsam ablam aazıma sı... [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 15 Haziran 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 eğer çöp kutusunun kapasitesinin üzerinde dolmuşsa direk silinmiş olabilir.(200x6 yaklaşık 1.2GB yapıyor.)[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 onlar kurtarılabılıyor bır programla inndir.com da arastır[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar