Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Geçen gün adını anma gösterileri için asılan bir afişte gördüm. Aklıma geldi kim bu filan diye baktım biraz hoşuma gitti paylaşayım dedim. said: Eger yolunuz bir gun Maras'a Soke'ye, Konya'ya, Ulukisla'ya, Sivas'a koylere duserse orada size bir adamdan bahsedeceklerdir. Topraga çaktigi uç direk ve arasina bagladigi çarsaflarla kendine sahne yaratan, muzip bakislari ve olaganustu oyunculuguyla hep akillarda kalan; davranislari ve insancilligiyla hiç unutulmayan dev yurekli bir adamdan. Biz o adamla ilgili çok sey duyduk, çok sey ogrendik. Biliyoruz ki hepimizin de o adamdan ogrenecegi çok sey var. Bu nedenle Attila Ilhan Kultur Merkezi olarak bu yil buyuk Usta Erkan Yucel�i anarak basliyoruz yeni doneme... Sanati siyasete, siyaseti sanata donusturen tiyatro diyen, tiyatro yapan, tiyatro yapan, tiyatro yapan, ve yine tiyatro yapan, biraz da sinema ile hasir nesir olan Sanatçi, inatçi,anlatici, mucadeleci, hayalci, devrimci, tiyatrocu, sinemaci, Erkan Yucel�i anlatacagiz yapacagimiz etkinliklerle... Simdiden bu etkinliklerde beraber olmak dilegiyle... http://tr.wikipedia.org/wiki/Erkan_Y%C3%BCcel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar