Xoo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Yakın zamanda Boston Terrier alacağım.Boston Terrier'ı olan varsa iyi-kötü yanlarından bahsedebilirse sevinirim.Çok araştırdım fakat 1. ağızdanda tavsiye almak istiyorum. (apartman dairemde bakacağım)
Xoo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 benim alıcağım daha şirin olucak bu dövüş köpeği gibi çıkmış..normalde böyle değiller + zevk renk
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Çocukken çok korkardım ben bunlardan. Hayvanın biri okul bahçesine getirirdi, köpek de topları kovalıyor falan öyle bir antipati beslemişliğim var yani aslında güzel hayvan ya canım benim köpekleri ayırmam severim hep sfd kız tavlıycak bi köpek değil ama erkek arkadaşlar arasında baya popüleritesi olabilcek bi köpek bu
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bizim köpek böyle border collie, rus finosu vs vs kırması tatlı bişey çok orjinal hakkaten güzel border collielerin tipleri :D emekli olunca müstakil evimin bahçesine kocaman köpekhane yaptırcam eheh içim köpek sevgisi dolu valla
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Terrier'i buldun da Boston olanını arıyorsun, bu kriz de büyük müstüflük
Öne çıkan mesajlar