Xoo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Yakın zamanda Boston Terrier alacağım.Boston Terrier'ı olan varsa iyi-kötü yanlarından bahsedebilirse sevinirim.Çok araştırdım fakat 1. ağızdanda tavsiye almak istiyorum. (apartman dairemde bakacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 çok kötü hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 benim alıcağım daha şirin olucak bu dövüş köpeği gibi çıkmış..normalde böyle değiller + zevk renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Çocukken çok korkardım ben bunlardan. Hayvanın biri okul bahçesine getirirdi, köpek de topları kovalıyor falan öyle bir antipati beslemişliğim var yani aslında güzel hayvan ya canım benim köpekleri ayırmam severim hep sfd kız tavlıycak bi köpek değil ama erkek arkadaşlar arasında baya popüleritesi olabilcek bi köpek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 border collie al aynı renk daha tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bizim köpek böyle border collie, rus finosu vs vs kırması tatlı bişey çok orjinal hakkaten güzel border collielerin tipleri :D emekli olunca müstakil evimin bahçesine kocaman köpekhane yaptırcam eheh içim köpek sevgisi dolu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yukarıdaki resimde tam emoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Terrier'i buldun da Boston olanını arıyorsun, bu kriz de büyük müstüflük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar