Ninca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://photoshopderslerim.com/content/view/211/11/ Arkadaslar buradaki ornegi cs4 de yapamiyorum bir turlu tam bu tarz bir ornege ihtiyacim var yardimci olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 hangi basamağı yapamaıdm öle yardım etmeye calışayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şimdi yaptım adamın dediklerini adım adım, ömrümde ilkkez falan kullnıyorum filter, geyikmiş bnaya. neyse, adam son adımda artistic cutout demiş ama SS'de du bakiyim.. plastic wrap kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 süper lan adam ÇAKAL yazmış tuto başlığı da "mükemmel yazı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Cuce said: hangi basamağı yapamaıdm öle yardım etmeye calışayım?32bit rgb deniyordum kro olunca bilmiyor tabi insan 8bitte hepsini yapabildim 8-) tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 32 bit kullanma zaten, jpg 32bit compress etmiyo, hatta photoshop'un kullandığı jpg compression' 12 bitmi ne kullnıyo max qualityde. uydurmus olmıyım ama şimdi, bakmam lazım ikinci yazdığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar