SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ve kotam 3.5 gb yarım gb ı 20 gün kullanmam gerek :P lan gidicem 2 gün sonra adi telekom, yapma böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sınırsıza geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ALLAH HERKESE KUVIKNET NASIB EDER INSH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ya sınırsıza geçmem gereksiz, ay sonunda aparta gidicem zaten, orayı sömürücem, hatta sevgilimin dizilerini hep ben indiricem, süper olacak, oyun indiricem, hede hödö, de, 3 aydır üst üste geçiyorum kotayı 60 lira fatura bindiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kuşadasının düşman işgalinden kurtuluşu şimdi havai fişek atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 indirip izlemek istediğin bişey olursa söyle, ben indirip anlatırım sana. yaparım bilirsin beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ahaha olur dayı hatta ben indirtiim sen böbreklerle birlikte getir apartıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar