dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 chambers said: NE ANLIYOSUNUZ LAN 22 KİŞİ Bİ TOPUN PEŞİNDE !! halı saha maçında 22kişi yok bi kere. sen çift görüyorsun. biz 6kişi çıkıyoruz sahaya, rakip de 6.. etti kaç? 12! e sol kanatta gurbetçimiz eksik. kaldı mı 11.. sen çift görürsen 11x2=22! top desen fede'nin kuzeni kahverengi hamza yedi hepsini. kalmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dasaa'yı okumayın lan vakit kaybından öte bişeyler kaybedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 lan film izlicektim. adam beyin hücrelerimi yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 eh sen çok faydalıydın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 aahahaha olm adam ciddileşti birden dassa sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede said: lan film izlicektim. adam beyin hücrelerimi yedi doğrudur ben greasemonkey ile kod yazıp ignoreladım çıkmıyo mesajları hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bi git olm maçı kaybetçez zaten kırıcam kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dasaaa aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yürügitlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yapma etme yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 olm ben mi dedim sana almanı sola koy diye. sağa koyaydın adamı. sola da finli pilotu koyaydın. ne bileyim ben. şeref tiribününe an yakın olan adama baktım. iyiydi sattım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 he öyle desene. parasını havale çek bana ama.. bu akşam alemlere akalım olm beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Fistan said: fede said: lan film izlicektim. adam beyin hücrelerimi yedi doğrudur ben greasemonkey ile kod yazıp ignoreladım çıkmıyo mesajları hiç. negzel lan.. fistan acaip gay bi adam kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 tamam. çinli karılara gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fistan dasaaa sana gay dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede said: tamam. çinli karılara gidelim 2 sene önce guildde bi eleman vardı. Gold satıyodu paso. Parasını napıyon la dedim. Karıya gidiyom. Ama zenci karıya dediydi. Onun zevki bir başka dedi. Adam zenci karı için gold farmlıyo bak düşün. Bence zenci karıya gidin. Adamın bi bildiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İleride çok param olursa Serie C'den İtalyan yırtıcı forvet,Championship'den İngiliz kanat oyuncusu transfer edicem halı saha takımıma. Zenci ön libero da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar