chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 almanyadan bişey sipariş edicem ama ürün fiyatı kadar kargo alıyolar . alıp bana yollayabilecek biri var mı ki burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Almancı diye ararsan zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oldu mu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 I ıh Dizi vardı öyle böyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 gurbetçi futbolcu aranıyor halı saha maçında sol tarafta oynayabilecek tercihen iki ayağını da iyi kullanan gol yollarında etkili tekmelere dirençli iyi bir takım oyuncusu isen ve alman ekolünü oyununda iyi yansıtabiliyorsan bizimle irtibata geç. tel +90216123123123123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şimdi ararsanız bir de zenci ortasaha hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 selma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 olmadı http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/133627988d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede said: şimdi ararsanız bir de zenci ortasaha hediye al bak hep bunun yüzünden oluyor zaten! sol taraftaki alman panzerini de "bi gol atana bi tank hediye!" diye sattı mal fede! yok alan adam da gelmiş "bu nasıl tank arkadaşım! guild'e rezil etti bizi.. mouse'u tutmayı beceremiyor" diye bu fede hâlâ "satılan mal geri alınmaz kardeşim!" diyordu adama. ulan bi maça çıkıcaktıki takımı dağıttın fede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ne içtin lan. hiç bişey anlamadım sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dasaaa said: fede said: şimdi ararsanız bir de zenci ortasaha hediye al bak hep bunun yüzünden oluyor zaten! sol taraftaki alman panzerini de "bi gol atana bi tank hediye!" diye sattı mal fede! yok alan adam da gelmiş "bu nasıl tank arkadaşım! guild'e rezil etti bizi.. mouse'u tutmayı beceremiyor" diye bu fede hâlâ "satılan mal geri alınmaz kardeşim!" diyordu adama. ulan bi maça çıkıcaktıki takımı dağıttın fede.. Ben anlatayım. Malı Arap Faikten almışlar. Adana'ya kadar kamyou dasaaa sürmüş. Adana da malın 2. kalite oludğu ortaya çıkınca federaller basmış. Topda tatile çıkan komşunun balkonuna kaçınca maç ertelenmiş. İşte bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ticari zekan yok. anlamazsın! olm şimdi sen geçen maç "1 gol atana bi tank hediye" diye kampanya yapmadın mı? biz maçı 4-1 kazanmadık mı? sen 1 gol atan rakip takımdaki adama, alman panzerimiz, sol kanat oyuncumuz, gurbetçimiz, hasan muller'i tank diye vermdin mi? şimdi biz ne arıyoruz? gurbetçi sol kanat! niye? fede öncekini sattı diye! şimdi ne yapıyor fede? gurbetçi aradığımız ilandaki numarayı şimdi hemen arayana zenci orta sahamızı hediye ediyor! ben nasıl oynatayım bu takımı! nasıl kurayım bu kadroyu ulan... hepsi fede yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ama iyi paraya sattım lan. ispanyol sağ açık aldık o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 evet fede yaptı. ben gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 e sana yollayacak olan kisi de ayni kargo parasini öder. kargo pahali burda baya. ne ismarladin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 futbolcu olabilir. konu oraya kaydı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 vaniLLe said: e sana yollayacak olan kisi de ayni kargo parasini öder. kargo pahali burda baya. ne ismarladin ki? daha ısmarlamadım alıp da türkiyeye gelince de verse olur çok uzun süre gelmicek değilse. türkiyeden de kargo çok tutmaz zaten kulaklık ısmarlıcam büyük bişey değil kişisel eşya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şimdi bu fede mal gibi bedava verdi futbolcumuzu tank diye MMORPG manyaklarına.. "panzer olm o! tank değil" dedim ama dinlemedi.. "mouse tutmayı bilmez" dedim ama iplemedi. panzer futbolcu gitti transfer oldu tank diye mmorpg alemlerine! yüz yılın transfer faciası! titanikten beter her neyse, ben daldım tabi fede'ye kafa göz! sonra getirmiş kuzenini, ayakkabı boyası ile de bildiğin kahverengiye boyamış çocuu.. dedi ki "işte bu ispanyol orta saha spidi gonzales!" dedim bu ne, fedenin kuzeni dedi ki "ola!" bi tek bunu diyor çocuk zaten. yok bi de mısır sever çıktı fedenin kuzeni.. koçan koçan mutluluk! paso mısır yiyor.. olmadı hamburger falan.. kilerde kalan tüm erzakları yedi şişko! yetmedi gitti futbol toplarını da yedi!? adı da hamza çocuun.. adın ne diyorum "ola! hamza abi.." oha dedim.. sen kimsin diye sordum, "ola! hamza'yım abi! fede'nin kuzeniyim!" dedi. ulan böle ispanyol mu olur? şişko, bir mısırsever kuzen hamza'yı ispanyol diye getirmiş allasen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 NE ANLIYOSUNUZ LAN 22 KİŞİ Bİ TOPUN PEŞİNDE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben bişey diyemedim dassa sana ama adam top dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 gelmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 pretty please? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu sefer dasaaa ne dedi bende anlayamadım. ama koduklu moduklu bişey diyor sanırım. karşı takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 nası sen bişey demedin . hemen topu bana atmayın . bissürü kelime oyunu çıkarmış aslında burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar