nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Avrupa yakasinda, ispanyolca kursu ariyorum, su dil okullari falan veriyor mu ispanyolca, en iyisi hangisidir bir tavsiye verebilcek var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Cervantes Enstitüsü vardır. Direk İspanya'nın resmi bir kuruluşu. Yeri de Taksim'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 of cok saol cok iyi oldu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ben de önümdeki 3 yıl içinde öğreneceğim ekstra yabancı dil için ispanyolcayı düşünüyorum yoğun bir şekilde. İzmir için tavsiyede bulunan olursa sevinirim bu yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Cervantes süperdir. Biraz tuzlu ama. Birde mümkünse taksimdekine gitmeye çalış. Anadolu yakasındaki biraz fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu arada sitedeki seviye tespit sınavına ulaşabilen veya elinde bir benzerini bulunduran varsa beni bi dürtsün. ben de heves ettim yeniden. okulda başlamıştım bi dönem, şimdi devam etmek istiyorum, eğer 2. kurdan başlayabilecek gibiysem bi sınava gireyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ispanyol alemine kafam girsin , başlamıştım öğrenmeye kolay da dil aslında baya , çok az bi eğitim aldım gerçi ama çabuk sökülebilecek bir dil gibi duruyor.. İspanyollara uyuz olmayta başlayınca bıraktım öğrenmeyi ... Neyse ama benim de bildiğim kadarıyla Cervantes en iyisi , zaten onun dışında bir yer daha var Institute şeklinde kaliteli olan onun adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İspanyollara niye uyuz oldun merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ben de İtalyanlara kırgınım yav said: Ben de önümdeki 3 yıl içinde öğreneceğim ekstra yabancı dil için ispanyolcayı düşünüyorum yoğun bir şekilde. İzmir için tavsiyede bulunan olursa sevinirim bu yüzden =) Tömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Tömer'de demo dersler oluyor girip bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben cervanteste geçen nisan-haziran arası 1.kuru aldım gayet memnunum, bu hafta 2.kur için kayıt yaptırıcam, kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 TÖMER de Rusça için Ağustos'tan beri kayıtlıyım bir türlü sınıf açamadılar . 5 Eylül de başlanılcak denildi , 3 Eylül Perş günü aradım , geleyim mi açılacak mı diye , gel dediler telefonda , İst dışındaydım Pazar günü geldim , Öğrenci işlerine gittim "Dün bi sınıf açılmış olması lazım dedim " .. "Açılmadı ki o " dediler .. Ulan madem açılmadı bi zahmet telefon et , iptal oldu de .. Ben de kaydımı aldım TÖMER den .. Çok acemiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 TOMER'e ben de Fransizca sinifi acilinca haber verin demistim, haber vermediler. Adamlarda bir kur bitirmisim zaten. Ben ve bir kiz haric herkes birakti zor diye. Baktim ki sonra tekrar acmislar. Cidden cok acemiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar