aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Merhaba. Oyundaki Questlerin nasıl yapıldıgını anlatan bir dokuman varmı acaba.Benim ingilizcem cok iyi degil anlamıyorum.Turkce olursa iyi olur. Tesekkurler.
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ingilizcede olsa olan yerleri yazın :)
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sitesinde yazıyor hepsi ama ilgilizcem iyi değil diyorsan sen buraya ismini yaz ben sana nasıl yapılıcağını anlatıyım Quest in ismini yazman yeterli.
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 opal quest i varmıs o nerden alınıyor.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 onlar bi yerdenalınmıyor lvl ine göre yapıyorsun .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Lvl 20 veya üzeri olman gerekiyor Orc ların gateinin arkasında bir kadın var j ile başlıyo sanırım görürsünüz çevrede dolaşıyo boş boş onunla konuşun sonra bank anın yanında kilise(sol tarafında sundries in yanında) var oraya gidin orda iki kadın var veronica ile konuşun şimdi hatırladım jarheria idi sanırım diğeride neyse veronica ile de konuştukdan sonra tekrar ilk konuştuğunuz kadınla konuşun sonra bu işi 4 kere felan yapın(git konuş gel kouş) aynı anda 2 questi yapmış olucaksınız birisinde 2 opal ve 100k para alıcaksınız diğerinde ise 10 ar tane en pahalı potion lardan alıcaksınız.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak [Bu mesaj Wolas tarafından 14 Haziran 2004 09:41 tarihinde değiştirilmiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Tesekkur ederim. blood of glyptodont ları hangi quest de kullanıyoruz. [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 14 Haziran 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 o sana daha lağzım değil hele bi lvl 60 olda o quest master skill almak için gerekiyor ondan 50 tane lağzım sen sakla zamanın gelince kullanırsın veya 200 300k dan felan sat.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar