DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 10-16 eylül arası istanbulda olucam büyük ihtimalle. maça da gideyim diyorum gelmişken. amma tüm arkadaşlarım tatilde memlekette şurda burda. maça gidecek olan varsa beni de alın yanınıza hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 maça gitçek yok mu koca patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kombinem yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bilet bulabilirsem gidicem ben ama hangi tribün allah bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben her maç eski açıktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 KOYDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ÇAK TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar