jive Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kendercik b.net in ban politikası zaten belli. Loader kullandığın an banlanırsın loader maphack loader bot loader hack yani loadersız çalışan herangi bi programı en pis bot olsada kullanabilirsin ama öyle programlar çok nadir ve paralı yani b.net in log sistemi loader ı yakalıyo ve banlamaya başlıyo 4-5 uyarı bandan sonra komple kapıyo.Yani b.net senin pc inde değişik bi patchten haberdar olamz ki böyle biş imkansız olmasada bizi ilgilendirmez senin b.nette banlanman.bende oynuyorum europe de ve daha hiç ban yemedim d2loader dan açmadığın sürece o oyunu hiç bi şekildede ban yemiceğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Drop arttırılınca arzulanan sonucu da düşünmek lazım tabi benim gibi bağnazca orijinale sağdık kalma tutkusundan yana olmanın dışında. Daha fazla item var diye daha çok oynayacak mı insanlar? Tele oluyorum, cold immular dahil baal yapabiliyorum kendi başıma. Ama cold dışında bir tane daha yüksek dmg vuran, bir tane de bo atan biri olsa acayip baal yapılacak ama.... Yok! Zaten serverdaki trade birimi iyilik, sevgi, paylaşım aşkı. Daha organize olunmalı oynanmak isteniyorsa. Drop rate arttırılacaksa 1 tane soj satınca über diablo çıksın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Uber öyle gelirse hell de kesilen her carver ist üstü rune atsin bunun gibi bisi demissin coğu serverlarda 75-250 arasında soj satılınca cıkıor uber ve tamamen sansa bağlı 1 soj 1 uber olcaksa herkez dolassın bankalarda bile annhilus la biraz urasmak lazım o item için 1 soj la eşdeğer nasil olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya zaten bağnazım, değişmesin bir şey diyorum da yavşaklıktan yazdım öyle. Ayrıca son cümlene ithafen; bnette sojdan çok daha kolay buluyorum anni (: Benim algılamama göre bir sorun olmaz yani 1 soj - 1 anni denklemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sojda peynir ekmek gibi düşmüyor ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Benim demek istediğim buydu işte :D Oysa malum; dupe, organize çalışmalar vb. sebebi ile anni satılan bir serverda bulunmak ve bir anda tesadüf eseri über diablo summon olması çok daha muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 ila 5 arası soj satınca uber çıkması en iyi oran tahminim gayet kolay olur soj çıkarma diil kolay olcak tabe sayıya göre annhilus çok uygun bence neyse daha patch cıkcagı bile belli diil heycan yapmıyalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar