Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drop rateler=Oyuncu sayısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıktada yazdığım gibi drop ratelerin orjinal seviyede olması otomatik olarak oyuncu sayısını aşarıya çeken bir etken ve gördüğüm kadarıylada serverla ilgilenen biri yok açılıp başı boş bırakılmış bence yeni bir patch (yeni uniq item,rw'leri içeren) gerekli.En azından drop ratelerin arttırıldığı bi patch illa diğer yönlerden orj kalcaz diyosanız.
3-4 ay olmuş server açılalı ladder 92 (96 level 1 ay sürmez) buda ne kadar az oynandığını özetleyen bir şey.
Patch biraz açıcaktır olayı yöneticiler birşeyler yapıcaz artık diyorsanız yardımcı olurum.
Mesaj tarihi:
Drop rateler olarak aslında pek sıkıntı yok. Runeler zor tabiki. Bence o da tuzu biberi. Kolay olmasın. Düşmesin. Uğraşan düşürsün. Herkes her itemi yapabilecekse bence pek bir anlamı kalmıyor. En yüksek char 92 doğru. Çünkü oturup level kasmıyoruz. Uğraşılmadığı için böyle. Amacı 99 olan oyuncu yok şu anda. Eğlencesine takılıyoruz oynayanlar olarakta. Oynamak isteyuenlere her zaman fırsat buldukça yardım ediyoruz. Ama ben yeni itemler ve drop artırılması taraftarı değilim. Tabiki herkes farklı düşünebilir. Bende düşüncelerimi belirtmek istedim.
Mesaj tarihi:
level kasma gibi bi amaç yok demişsin ama level i geçtim item kasarken bile 4 ayda daha yüksek leveller olmalıydı.Ve bireysel değil genel düşünülmeli bence ne kadar çok oyuncu olursa bi okadarını çeker çok oyuncuda anca değişiklikle gerçeklerşir.
sadece runeler zor demişsin ama corona,df,dw,diadem gibi itemlere hiç rastlamadım ve serverda adam akıllı hotoya sahip olan kişide az bırak enigmayı,botd'u hoto yok.
Ve patch'i açıp drop ratelerin yazdığı treasureclass.txt e bakarsan kaç bin de bir zod düşme ihtimali olduğunu görürsün diğer büyük runeleri görebileceğin gibi yani blizzard 100%100 10 bin online ı düşünerek yazdığı bi patch i 5 online ile zorlamanın manasının olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
jive said:

level kasma gibi bi amaç yok demişsin ama level i geçtim item kasarken bile 4 ayda daha yüksek leveller olmalıydı.Ve bireysel değil genel düşünülmeli bence ne kadar çok oyuncu olursa bi okadarını çeker çok oyuncuda anca değişiklikle gerçeklerşir.
sadece runeler zor demişsin ama corona,df,dw,diadem gibi itemlere hiç rastlamadım ve serverda adam akıllı hotoya sahip olan kişide az bırak enigmayı,botd'u hoto yok.
Ve patch'i açıp drop ratelerin yazdığı treasureclass.txt e bakarsan kaç bin de bir zod düşme ihtimali olduğunu görürsün diğer büyük runeleri görebileceğin gibi yani blizzard 100%100 10 bin online ı düşünerek yazdığı bi patch i 5 online ile zorlamanın manasının olduğunu düşünmüyorum.

Çünkü çok farklı charlarla oynuyoruz. Şu an 90 ve 90 + olanlardan bahsediyorum. Item olarakta çok fakir sayılmayız. Serverda diadem corona(uniq yok ama set var) sacred colossus gibi zor droplar var. Yok değil. Oyuncu sayısı çok olsa elbette daha fazlası düşer.isteriz. Hoto 2 kişide var. Death silence falan var. Vex yapan bişeylere yazıyor genelde. Onun dışında bir kişi kendisinde Lo olduğunu idda ediyordu ama piyasada yok kendisi. Zaten ciddi anlamda oynayan kişi sayısı 10 anca eder. Hatta etmez bile. Drop ratelerin ne kadar düşük olduğunu biliyorum. Çok kişi olsa şansımız daha fazla olacak tabiki. Yinede zor olması kendi kişisel tercihimdir. Abartı olmayan bir artış güzel olabilir ama herkes enigma yazacaksa olmamasından yanayım.
Mesaj tarihi:
aynı cümleleri tekrarlamışsınız ve set diademle uniq diadem i kıyaslayamazsın set 40-50 atar uniq 1 hoto 3 tane demişsin 4 ayda 3 hoto ne demek ya her gün 1 hoto çıkması lzm hf kasarsanız bu dropla bile çıkarda kasan yok dediğim gibi item dahi kasılsa level çatır çatır gelir.Ben böyle memnunum demek az kişi kalalım a eşit şu durumda neyse bölüm yetkililerinden cevap bekliyorum konuma.Biraz ilgilenmelisiniz yetkililer.
Şunuda ekliyeyim eğer düzgün bir şekilde item,rune kasılsa orjinal dropla dahi 2 ayda enigma çıkıyo demekki serverda hemen hemen hiç oynanmıyo kanısına varılıyo bundanda
Mesaj tarihi:
Arkadaşım haklısın. Haksızsın demedik. Üst düzeyde (hell de rahat run atabilen demek istiyorum) oynayan adam sayısı az. Ciddi mf yapan 5-6 kişi ile tüm itemlerin düşmüş olmasını beklemiyorsun sanırım. Sürekli hayatımızı bu oyuna vermiyoruz. Zaman buldukça oynuyoruz. Evet serverda oynayan az, item az, rune az. Ama drop rate az diye servera gelmeyen adam bence yine gelmesin. Az ise herkese az. Eşit, adaletli.
Drop rateler artıpta item yapacaksak herkes yapar. Yine farkı yok.
Ayrıca hf de kasmıyoruz şu an. Herkes tatilde falan. İşinde gücünde. Fırsat bulursak elbet atarız hf run.
Mesaj tarihi:
neyse bu şekilde bir yere varamayız "drop rate artıp gelicekse kimse gelmesin" bunun taraftarı değilim ben drop artıcaksa herşey düşücek değil b.net e göre ayarlanan olayı burdaki online a göre ayarlamak benim demek istediğim dediğim gibi yöneticilerdende cevap bekliyorum.Ve şunuda ekliyeyim türkiyede açılan irctürk,sombrenuit gibi serverların en çok oyuncuya sahip olmaları hep yaptığı yeniliklerden dolayı olmuştur ve diablonun en güzel dönemini hep oralarda yaşamamız bir raslantı değil yeniliği herkezin sevmesinden kaynaklıdır.Ve şunuda ekliyeyim 8-9 senelik bir oyun üzerine konuşuyoruz orj dan sıkılmayan 5 kişi anca sayabilirsin hadi yeni çıkmış olsa bırak orj kalalım derimde keşfedilecek item mi kaldı artık herkezin ezberinde hepsi aynı item ve aynı karakterler.Ben 8 senedir oynuyorum mesela bu oyunu bu oyunun beni sıkmamasını sağlayan eklemelerdir ne zaman ekleme durur o zaman amaç kalmaz.Herkezin görüşü kendine buda benim görüşüm.
Şunuda belirteyim 2 gündür bişiylerde fikrimizi dile getiriyoruz ama hiç bir yönetici kendini katmıyo bu konuşmalara bence yöneticilerin biraz daha aktif olamları gerek.
Mesaj tarihi:
Jive sombrenuitten olduğunu patch diyince anlamıştım zaten. O zaman yapılan sombre patchi harbiden güzeldi. Blizzardın patchten daha iyiydi hatta. İndirip oynamıştım. Birkaç dengesiz item vardı haıtrladığım kadarıyla ama yinede epey iyiydi. O kalitede bir patch için adminlerin uğraşacağını pek sanmıyorum. Sonuçta burası daiblo için kurulmamış bir site. Oynamak isteyenler için bir server açıldı. Aynı şekilde az kişinin arada sırada oynadığı warcraft sunucusuda var. Amaç diablo olmadığı için adminlerin pek ilgileneceğini sanmıyorum.
Şimdi ben eklemelere karşıyım dedim ama. Mod gibi eklemelere karşıyım. Sombre gibi olacaksa orjinali bozmadan ekleme yapılacaksa olabilir. Buna rağmen dropların zorluğunu hala savunuyorum :]
Mesaj tarihi:
kafamın güzelliğini bağışlayın ki gerekçe yazamıyorum; oyun oynamaya az zaman ve muhtemelen ileride daha da az zaman bulacağımdan oyum oy sayılmasa da drop ratelerin orijinaline sabit kalmasından yanayım. Şart mı ideal itemların herkeste bulunması? Biraz da pati'nin amatör ruhu için oynamaya çalışsak diyorum. Tabi karşı argüman olarak az oyuncu sayısının arttırılma olasılığından bahsediyorsunuz ki o konuda diyecek lafım yok.
Mesaj tarihi:
Ben drop rate arttirma taraftariyim,serverda kimse yokken bile kasdim 2 hafta vex aradim gul bile düsmedi gul u geçdim ist ist bile yok sonunda sinir etti bu serverdanda vazgeçdim 3 kisiyiz toplasak bi hoto yazamadik hoto nun pul u bile düsmedü nede ko rune düsmüyor arkadas düsmüyor:?
Mesaj tarihi:
2 haftada solo vex bulamaman normal. Rune için 8 kişi olacak sağlam bilen. 2 kişi pit 2 kişi cow 2 kişi worldstone 2 kişi chaos a gitcek. Seri kesecekler. Bitiren diğerine yardım etcek. Bence anca böyle rune düşürebiliriz bu serverda. 1 rune düşecek sonra kim alacak muhabbeti başlayacak. sdfsdg.
jive gelsede tekrar konuşsak. sombre patchine sıcak bakıyorum ben. Tabi aynısını kullanmamıza izin verilir mi ne olur bilmiyorumda. iyiydi o patch.
Mesaj tarihi:
benim değil yöneticinin bakması lazım artık bu konuya.
Vex işine gelince 1 gün sürmez tek kişi orj da bile biraz zorlasanız çıkarda.olay daha yüksek rune ve itemler.
Yetkili kişi bir gün ver serverda toplaşıp tartışalım.
Cevap bekliyoruz senden.
Oturur bi patch yazarız elimize yapışmaz.
Mesaj tarihi:
thranduil07 said:

Abi vex in neresi zor ya 1 hafta ful hell cow yapsan 2 jah 3 4 tanede ber kesin düsüyo oyunun bana bi garezi var ist den baska bisi atmiyor:(

2 jah 3-4 ber. küçük atta civcivler de yesin. oyunu bilmesek inanicaz hani. boş konuşmayın.
Mesaj tarihi:
konuyu nereye çekmişsiniz ya lütfen konuyu dağıtmayalım hala yöneticiyi bekliyoruz yöneticiler size sesleniyorum forumlara hiç bakmıyosunuz anlaşılan?....
Mesaj tarihi:
bende oraya burdan cevap verim zor bişi değil 5 dk almaz drop rate arttırmak yardımcı olurum bu konuda bi cevap yazsalar işin o kısımları kolay.
Mesaj tarihi:
ahaha sen surada 3-5 jah'i 1 yilda bul sana istedigini verecegim. lan 8 yildir deli gibi oynayan adamlar var daha 1 den fazla hr gormemis. haftada 3-4 ne kesin dusmesi. senin dedigin eld'dir.

biraktim bnet'i patch'e kadar. bi oynim dedim ama hic hevesim kalmadi.
Mesaj tarihi:
abicim neresi boş iş ya gözümle gördüm?adamlar haftada en az 2 3 jah düsürüodu günde 350-400 arasi hell cow farmliyip salladiğimiz bişey yok,isteyen inanir serverin bi özelliğide kalmadi artik
Mesaj tarihi:
thranduil07 said:

abicim neresi boş iş ya gözümle gördüm?adamlar haftada en az 2 3 jah düsürüodu günde 350-400 arasi hell cow farmliyip salladiğimiz bişey yok,isteyen inanir serverin bi özelliğide kalmadi artik

Jah düşürecem diye günde 350-400 cow run yapmam. Hayatımız sadece bu oyun değil. Zevkine giriyoruz oynuyoruz arada. Ayrıca Aluriel in dediği gibi. 20 saat falan eder. 20 saat cow farmlayıncada düşürücen diye bişi yok tabiki. Şans olayı. Cow farmlayan arkadaşına düşmüştür şansına. 1 hafta cow farmlasan 4 ber 2 jah bulursun diyemezsin. Ben sana söle diyim. Hayatım boyunca orjinal moddaki serverlarda en iyi vex düşürebildim. Bu serverda değil. Hatırı sayılır derecede baal cow, pit worldstone farm yapmışımdır. Düşmeyince düşmüyor. Ama Zed arkadaşımız oyuna yeni başlamıştı zamanında. Adama jah düştü. Şans meselesi. Farmlayıncada illa çıkacak diye bişey yok.
Mesaj tarihi:
jive said:

bende oraya burdan cevap verim zor bişi değil 5 dk almaz drop rate arttırmak yardımcı olurum bu konuda bi cevap yazsalar işin o kısımları kolay.

Jive adminler meşgul oldukları için pek bakmıyorlar böyle işlere. Diablo ile ilgilenen bir TW de yok bildiğim kadarıyla. Burda oynayan bizler aramızda bir karar alırsak adminlere öm atarak talebimizi söyleriz. Bence bu topic altında serverda oynayanlar ve oynamak isteyenler tartışalım. İnsanlar fikri isteklerini belirtsin. Eğer serverda bir değişiklik kararı alırsak adminlere ö.m atarız. Hallederiz.
  • Yeni Oluştur...