Edge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yarın ilk tercih süresi bitiyor...Ee ünilerde aysonu açılcak.. 2. tercih başlangıcı ekim 1-2. haftası arası başlıcak..Yerleşme falan derken geçen süredeki dersler falan noluyor kafama takıldı 2. tercihlere kaldım da.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende 2.tercihten açık öğretim yazcam da bi türlü başlamadı su tercihler
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 proflar yetiştirme kursu veriyor diye biliyorum. bir de zorunlu etüd yapıyorlar,yar.doçların gözetiminde.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sınav falan kaçırırsan telafiye giriyosun, kaçırdığın derslerin notlarınıda hacı not varmı ya diyerekten topluyosun. geç gelenler daha bi marjinal daha seksi gözüküyo kızlara ayrıca
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ya inşaat mühendisliğine giderse,yanar adam.
Revell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben 2.yerleştirmeyle girmiştim, okula gittiğimin ilk günüde bana yerleşti sınav :) bölüm başkanıda demişti bana yapamazsın edemezsin 2. döneme kadar kaydını dondur diye ama neyse ki dönem sonunda azmederek taşı deldim 3.88 ort. çaktım temizinden
Öne çıkan mesajlar