Edge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yarın ilk tercih süresi bitiyor...Ee ünilerde aysonu açılcak.. 2. tercih başlangıcı ekim 1-2. haftası arası başlıcak..Yerleşme falan derken geçen süredeki dersler falan noluyor kafama takıldı 2. tercihlere kaldım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende 2.tercihten açık öğretim yazcam da bi türlü başlamadı su tercihler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sanki okul açılsa her gün okula gidecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 o farklı bu farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 proflar yetiştirme kursu veriyor diye biliyorum. bir de zorunlu etüd yapıyorlar,yar.doçların gözetiminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sınav falan kaçırırsan telafiye giriyosun, kaçırdığın derslerin notlarınıda hacı not varmı ya diyerekten topluyosun. geç gelenler daha bi marjinal daha seksi gözüküyo kızlara ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ya inşaat mühendisliğine giderse,yanar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben 2.yerleştirmeyle girmiştim, okula gittiğimin ilk günüde bana yerleşti sınav :) bölüm başkanıda demişti bana yapamazsın edemezsin 2. döneme kadar kaydını dondur diye ama neyse ki dönem sonunda azmederek taşı deldim 3.88 ort. çaktım temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar