di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Selamlar, Gecen hafta icinde aldigim Lenovo S10 marka ve model netbook'u yaninda cantasiyla birlikte satma niyetindeyim. Teknosa'dan aldim, faturasi adima duzenlenmis sekilde duruyor. Urunle birlikte teslim edecegim. Urunu satma sebebim ihtiyaclarimi karsilamiyor olmasi. Istanbul icinde elden teslim edebilirm. Urun + canta icin nakit olarak 490 TL istiyorum (normalde ikisini 560 liraya aliyorsunuz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Parmaklar büyük geldi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 =) Klavyesine alisabildim ama ekranina alisamadim. Cok super cok harika yorumlari getiren arkadaslarim var ama bana gore degil cidden. Bir de kod yaziyorsaniz ya da tum gun klavye basinda olmaniz gerekiyorsa virgul tusunun biraz farkli bir yerde olmasi bile buyuk iskence. Anlayacaginiz alet fena degil ama bana gore de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 netbook tüm gün kullanılacak şey değil zaten, evde değilken arada neti açıp bi şeye bakmak için kullanılır anca. para olsa alırdım bu arada iyi marka lenovo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 UP En ucuz hali 580 lira su anda aletin. Cantasi ile birlikte 620 lira ediyor sifir fiyati. edit : cok az kullandim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bu arada bunu alan +100 liraya turkcell connect kart'i da alabilir. express card girisi var aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar